2777
2789
عنوان

بعد زایماناتون چجوری وزن کم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 73 پست
منم ۵۵بودم ماهای اول ۵۲کیلو شدم چون حالم بدبود و حالت تهوع داشتم تا آخربارداری تا ۶۳رفتم تا۴ماه بعدا ...

۱۶۷ قدم وزنم قبل بارداری ۷۳ بود روز زایمان وزنم کردن ۱۰۷ کیلو شدم آلام بعد ۴۰ روز ۹۵ شدم فقط ۱۲ تاش رفته یا ابولفظل

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
استیو تو قبرستون غیره بتونم انجام بدم ن پولشو دارم نه اجازه بهم میده شوهرمو خانوادم.. بعدم اقوام شوه ...

این چیزا با دعا حل نمیشه باید اراده کنی عزیزم 

اگه شوهرت بده بچه هات شلوغن مستئل مالی پیچیده شده مادرشوهرت اذیتت میکنه مسائل شغلی رو مخت رفته  خلاصه مشکلاتی داری با خوردن خودتو اروم نکن این چیزایی که تند تند یواشکی میخوری تبدیل میشه به همون لباسایی که نمیتونی جلوی بقیه بپوشی 

وقتی سیری نرو سراغ خوردن بعدی مثلا الان ناهار خوردی دودقیقه دیگه نرو بستنی بخور میوه بخور پفک بخور کشک بخور 

خلاصه از من گفتن خواهرم بقیش صلاح مصلحت خودته

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا تو شیردهی چاق میشم از شیر گرفتم قرص لاغرز خوردم الان ۶۸ یه دور دیگه بگیرم بشم ۶۰ عالیه

خا چ قرص معجزه گری بوده اسمش چیه حتما آلفا و گلوریا و ایناس 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
این چیزا با دعا حل نمیشه باید اراده کنی عزیزم  اگه شوهرت بده بچه هات شلوغن مستئل مالی پیچیده ش ...

ممنون عزیزم اونا رو تگ کن برم تایپیک بخونم

من بعد شیش ماه با شیر دهی برگشتم برا بچه اولم برا بچت دوم سیزدهه کیلو هم ازقبل بارداری بیشتر کم کرد ...

با شیر دادن لاغر شدی یا با رژیم و ورزش؟ تروخدا بگو بمن

من ۸ ماهه زایمان کردم هر روز لاغر تر میشم از بس میدوم دنبال این ورجک   صبر کن   شیطونیاش ش ...

شاید مال شیر میدی ن مال دویدنه من ک شیرمو نخورد شیرخشکه

با شیر دادن لاغر شدی یا با رژیم و ورزش؟ تروخدا بگو بمن

فقط شیر دهی هیچ رژیمی نگرفتم فقط شل شدم باید برم باشگاه کمی سفت بشه بدنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نه عزیزم ریداکتیل فقط اعتماد دارم بدون عوارض بقیه اصلا قبول ندارم

دم داروخونه خریدی؟ ریداکتیل هم مث اونا استرس و بی‌خوابی و تشنگی و سردرد و هزار چیز دگ داره؟

فقط شیر دهی هیچ رژیمی نگرفتم فقط شل شدم باید برم باشگاه کمی سفت بشه بدنم

من شیرم نخورد تازه بعضیا با شیر دادن چاق ترم میشن

هنوز ۴۰ روز گذشته معمولا حدود ۶ ماه که بگذره کلی وزن کم میکنید

رو من که جواب نمیده با دوتا بچه بیست چهاری دنبال پسرمم ولی اصلا کم نمیکنم فقط قرص و رژیم رو من جواب میده که حال رژیم ندارم قرص راحتم

شاید مال شیر میدی ن مال دویدنه من ک شیرمو نخورد شیرخشکه

ارع شیر که میدم ولی خیلی هم راه میرم تا ۳ ماهگیش که فقط باید راه میرفتم شیر بخوره خیلی گریه میکرد نه شب داشتم نه روز   از ۴ ماهگی به بعد باز یه جور دیگه اذیت کرد    قشنگ پدرمو در اورده    من اخر بارداری تو بیمارستان  قبل عمل کشیدم ۷۵ بودم  الان رسیدم به همون ۶۰ قبل از بارداری