2777
2789
عنوان

بعد زایماناتون چجوری وزن کم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به نظرم تا یک سال اصلا سمت رژیم نرو بدن بعد زایمان نابود میشه الان اصلا وقت رژیم‌ نیست و گرسنگی هم عصبیت میکنه بچه داری هم سخته اعصاب میخواد

خودت فعلا تو خونه ورزش کن بعد یکسال رژیم کالری شماری بگیر

الان تا میتونی بخور تا جونت برگرده

من الان بچم یکسالشه وزنم استپ کرده رو ۷۰ موندم تو همین یکسال منم دیگه میخوام رژیمو شروع کنم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

باور کن برای منی که یکساله منتظرم و این ماه ۱۶تا آمپول زدم دعای خیره..حاضرم همه دردهاشو به جون بخرم ...

۱۶ تا آمپول برا باردار شدن زدی؟ یا جنسیت خاصی مد نظرته؟ آخه یکی با ک با من زایمان کرده بود دوتا دختر داشت پسر میخواست میگف مردم و زنده شدم سر بارداریم از درد از بس آمپول تو نافم و بازوم زدم و ۴۰ تومن هم فقط هزینه جداسازی اسپرم پسر شد فقط برا اینکه سومیش پسر بیاره گفتم اخخخخخخخخ ینی انقد واجبه پسر آدم هرچی بده بش سالم و عاقبت بخیر باشه آن شاالله ب حق امام حسین سال  دگ این موقع توهم بنالی بگی زاییدم قده دیو شدم🤣 باورت میشه دیشبم اعصابم خورد  بود از وق وق بچه و هیکل گوز خودم گفتم خدااااا حالا ک من لاغر نمیشم جاهم با بچه ندارم همه زنارو مث من ناخواسته باردار کن و قده ی خریشونم بکن تا لااقل مث من بشن 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
بچم سه ماهشه   منم نمیرم جایی خجالت میکشم

بچت  دختره یا پسر؟ هنوز تصمیم نگرفتی برا رژیم مث من؟ من میگم کاش ی بوتاکسی اکستنشن مژه ای ناخنی چیزی انجام بدیم شاید تغییر کردیم از ای لحاظ لااقل 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
۱۶ تا آمپول برا باردار شدن زدی؟ یا جنسیت خاصی مد نظرته؟ آخه یکی با ک با من زایمان کرده بود دوتا دختر ...

بله عزیزم برای بارداری زدم و امروز بعد از ۷روز تاخیر پریود شدم..این ماه خیلی امیدوار بودم شرایط خوبی داشتم برای بارداری ولی نشد

این ماه ۴مرتبه ۴۰۰ کیلومتر رو ۴بار رفتم دکتر و اومدم بخاطر درمانم..ولی خدا نخواست که بشه 

دیگه نمیدونم باید چکار کنم کلا سر شدم انگار💔💔 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من والا تو شیردهی چاق میشم از شیر گرفتم قرص لاغرز خوردم الان ۶۸ یه دور دیگه بگیرم بشم ۶۰ عالیه

عزیزم چه قرصی گرفتی 

و آیا شیر خودت می‌دادی به بچه در زمان مصرف قرص 

و اینکه روی رسد و وزن بچه تاثیری داشته ؟

عزیزم چه قرصی گرفتی و آیا شیر خودت می‌دادی به بچه در زمان مصرف قرص و اینکه روی رسد و وزن بچه تاثیری ...

ریداکتیل تو دوران شیر دهی نه نمیخوردم چون شیر خودم رو میدادم ضرر داره واسه بچه