2777
2789
عنوان

بعد زایماناتون چجوری وزن کم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 73 پست
فکر کنم حدود سی تا سی و پنج کیلو ظرف نه ماه وزن اضافه کردی خوب خواهر من اینا رو فقط با رژیم باید کم ...

آره بخدااا ولی بیشترشم بخاطر حرص خوردنه ک کم نمیشم هم ی تایم وقت خوردن ندارم همش بدو بدوهه اون تایم ک وقت خوردن پیدا میکنم انگار قحطی زده هام

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
چی کردی ک چاق نشدی من سی و خورده کیلو رف روم ای تف تو بختم الان فقط ۱۲ کیلو آب شده هنوز ۲۰ تاش مونده

هیچ کاری نکردم خیلیم غذا میخوردم نمیدونم چرا اصلا چاق نشدم حتی شکمم نداشتم ولی الان خیلی لاغر شدم غصه لاغری صورتمو میخورم هعییییی

بری باشگاه اون ۲۰ تا هم آب میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود به خود کم‌ شد 😐💔  البته من کمبود وزن دارم کلا تو بارداری تا ۶۰ رسیدم   پسرم ی ...

ای ریپ ب شانس من بیا یکم از گوشتامو بردار براخودت🤣تو میخوای بمیری از لاغری من میخوام بپوکم از چاقی من قبل بارداریم لاغر نبودم پر بودم ولی الان تانکم آمادم منفجرررررر شم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
ای ریپ ب شانس من بیا یکم از گوشتامو بردار براخودت🤣تو میخوای بمیری از لاغری من میخوام بپوکم از چاقی ...

😂😂😂 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
آره بخدااا ولی بیشترشم بخاطر حرص خوردنه ک کم نمیشم هم ی تایم وقت خوردن ندارم همش بدو بدوهه اون تایم ...

ببین من دونفرو اینجا میشناسم یکیشون  یازده ساله یکیشون هشت ساله تاپیک لاغری میزنن  بخوای توخصوصی اسم کاربریشونو بهت میدم تا متوجه بشی چاقی و پرخوری  تله ست وممکنه اصلا نتونی ازش بیرون بیای خودمم یه زمانی ته ابن چاه بودم توواقعی هم هممون میشناسیم پس یا اسلیو کن یا دست از پرخوری بردار یا تا اخر عمر با تناسب اندام خداحافظی کن 

غذا وشیرینی مثل مواد مخدره اگه معتادش شدی فقط خدا میتونه نجاتتت بده واراده خودت 

اینایی که لاغرن اصلا درک نمیکنن همونطور که ما اونا رودرک نمیکنیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
هیچ کاری نکردم خیلیم غذا میخوردم نمیدونم چرا اصلا چاق نشدم حتی شکمم نداشتم ولی الان خیلی لاغر شدم غص ...

الان همه آرزو صورت لاغرن تو میگی غصه صورت لاغرمو میخورم کاش صورت منم لاغر مردنی شه

ببین من دونفرو اینجا میشناسم یکیشون  یازده ساله یکیشون هشت ساله تاپیک لاغری میزنن  بخوای ت ...

استیو تو قبرستون غیره بتونم انجام بدم ن پولشو دارم نه اجازه بهم میده شوهرمو خانوادم.. بعدم اقوام شوهرم ک انجام داد ۹۸کیلو بود دکتر بهش گف تا بشی ۱۱۵ کیلو ک بی ام ای بدنت خیلی زیاد بشه بتونم عملت کنم دعا کن خدا خودش ی کاری سر بدنم از داخل بیاره ک روز ب روز بدنم و جیگرم و چربیمو آب کنه

منم ۵۵بودم ماهای اول ۵۲کیلو شدم چون حالم بدبود و حالت تهوع داشتم تا آخربارداری تا ۶۳رفتم تا۴ماه بعداز زایمانم برگشتم همون ۵۲ 

شماتوبارداری بیش از حد وزن اضافه کردی.فقط بارژیم و کم خوردن میتونی وزنتو برگردونی قبل بارداری چندکیلو بودی؟قدت چنده؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین من دونفرو اینجا میشناسم یکیشون  یازده ساله یکیشون هشت ساله تاپیک لاغری میزنن  بخوای ت ...

بهم بگو برم تایپیکشو بخونم

اون دعاتو دوست داشتم انشاالله خدا به من بچه بده اصلا ۲۰۰کیلو بشم😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من بعد شیش ماه با شیر دهی برگشتم برا بچه اولم

برا بچت دوم سیزدهه کیلو هم ازقبل بارداری بیشتر کم کردم الان یکسال و۸ ماهشه ، اضافه وزن داشتم قبل بارداری ۷۹ بودم الان ۶۶کیلوم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است