2777
2789
عنوان

یعنی میسه سال دیگه منم با نی نی خودم به استقبال سال جدید برم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان مگه تازه چندسالته که انقدنا امیدی میتونم بپرسم چندوقت مگه تو اقدامی اگه دوس داری بگو چون یکی از دوستام دو سال تو اقدام بود تا بچه دارشدن با این حال که ن خودش و نه همسرش مشکلی نداشتن
1سال عزیرم تو اقدام هستم و هنوز هیچی مشخص نیست عمل کیست تخمدان داشتم بعد از اونم که بدنم بهم ریخته از قاعدگی تا زخم و هزارتا کوفته دیگه
هر چی میرم جلوتر هی مشکلات جدید پیدا میشه
خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
زنبیل سابق من ۳۳ سال دارم بعد ۶ سال ازدواج امسال باردار شدم. منم قبل حاملگیم فکر میکردم نمیتونم بچه دار بشم با اینکه برای سوهرم مهم نبود ناراحت بودم ولی خدارو شکر الان باردارم. خدا به همه منتظرا بچه بده. الهی آمین
من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
کیست واسه آزمایش فرستادن بهت گفتن چ نو کیستیه؟منم کیست داشتم جراحی کردم یک سال بعدشم واسه بارداری اقدام کردم تو ماه دوم باردار شدم بعداز جراحیمم دکترم بهم قرص ویتاگنوس داده بود تا تخمک گذاریم درست انجام بشه