2777
2789
عنوان

یعنی میسه سال دیگه منم با نی نی خودم به استقبال سال جدید برم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی من هر دوتا تخمدانم کیست داشت بزرگم بود نوعش و درست نفهمیدم فقط گفتن که احتمال برگشتنش خیلی زیاده بعد عمل دکترم بهم گفت تا 3ماه اقدام کن اقدام کردم اما پری افتضاح بهم ریخت طوری که هر ماه 2هفته پری بودم الانم که رفتم معاینه گفته زخم داری
خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
کیست ماده بوده یعنی هی تولیدمیکنه وباید همیشه تحت نظردکترباشی دکترخوب خیلی مهمه خیلی کیست من ب گفته دکترم واسه فهم راحت من میگفت کیست نر ودیگه کیست واست ب وجودنمیاد متاسفانه کیستمم١٢سانت بود و تخمدانم رو هم سوراخ کرده بود من دکترم گوهردشت خیلی دکترخوبیه
منم دقیقا شرایطم مثل شماست😢😢
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
کجا هست الی دکترت شماره تماسشو داری؟
من خودمم دنباله دکتر هستم چون دکتر خودم مرده متاسفانه مشکل دارم واسه معاینه و نمیتونم برم پیشش هر دفعه مجبورم برم پیشه یکی واسه معاینه و عفونتای داخلیم
خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
سال بعد اینموقع میگی ای کاش یه سال دیتر بچه دار میشدیم خخخخخ چرا ک نشه عزیزم از دونفره بودنتون لذت ببرید هدف ک بچه دار شدن نیست نوش جان همسرت نیت کن شما هم سال بعد این موقع دل کسی رو حالا چه با شیرینی چه با یه چیز دیگه شیرین کنی وخوشحالش کنی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱