2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا

1598 بازدید | 118 پست

فکر می کنن اگه با پسری رابطه جنسی داشته باشن دیگه اون پسرو به دست آوردن

چرا برای خودشون ارزش قائل نیستن و هر کسی از راه رسید همه جوره خودشونو در اختیارش می ذارن.

غیر از اینه که ما آدما قدر چیزی رو بیشتر می دونیم که سخت تر به دست اومده .

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دغدغه‌ت ساعت ۹ صبح اینه ؟؟! 

تاپیکتم الان میترکه ممنوعه 😉

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حرفت کاملا درسته همچین دختری قدر خودشو نمیدونه 

خیلی حق 

ولی ی سوال

چرا زوم هستین رو ما دخترا؟

پسرا احیانا هیچ ایرادی مشکلی ندارن؟؟؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

زندگی بقیه به ما ربطی نداره

فهمیدی یا ادامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟

من قبول ندارم با هر کی دیدی رابطه داشته باش و ...

ولی اگه یکی بره با یه پسر رابطه داشته باشه ربطی به ارزش قائل شدن واسه بدنش نداره 

کاری به گناه و... ندارما 

اصلا گناهه ولی این جمله که یه دختر رابطه داره و ارزش قائل نیست مسخرس 

پس چرا نمیگیم پسره برای بدنش ارزش قائل نیست؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چون زیادی خر تشریف دارن

با ۴۴ سال سن زشته این حرفا

حالا یه دهه هشتادی یا ی دختر کم سن این حرفو بزنه دهنشو پاره میکردین

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
زندگی بقیه به ما ربطی نداره زندگی بقیه به ما ربطی نداره زندگی بقیه به ما ربطی نداره زندگی بقیه به ...

دقیقا 

رابطه جنسی ملت به ما چه ربطی داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

رفته بودیم کافه یه اکیپ پسرهم یه کم اونطرف تر بودن صدای حرف زدنشون خیلی بلند بود باهم میگفتن و میخندیدن یکیشون میگفت با چهارتا دختر همزمان در ارتباطه و باهمشونم رابطه داره کلیم کیف میکرد واقعا من حالم بهم خورد چقدر آدم قدر خودشو ندونه که خودشو تو همچین روابطی قرار بده جالب اینجاس پسره میگفت اگه ببینم یکیشون دارن منو دور میزنن و با یکی دیگه به جز من باشن سرش رو میبرم

انقدرعقلشون نمیکشه که با رابطه نمیشه کسیو عاشق خودشون کرد؟عجب ادمایین

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤