2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 118 پست
رفته بودیم کافه یه اکیپ پسرهم یه کم اونطرف تر بودن صدای حرف زدنشون خیلی بلند بود باهم میگفتن و میخند ...

بهت قول میدم سر بریدن که هیچی اینا لباس زیرشون رو هم عرضه ندارن بشورن ننه هاشون میشوره براشون 

حیف جونی اون دخترا که واسه همچین پسرایی بگذره 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂 هر کسی صلاح خویش داند بهتره ت کار هم دخالت نکنیم!!!

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
من قبول ندارم با هر کی دیدی رابطه داشته باش و ... ولی اگه یکی بره با یه پسر رابطه داشته باشه ربطی ب ...

چون پسرا فرصت طلبن و راحت گول میزنن و دخترا برعکس احساسین و راحت گول میخورن یه پسری بگه ما مال همیم بیا رابطه داشته باشیم شر و ور بگه دختر بدبخت سریع قبول میکنه احساس میکنه طرفش شاهزاده سوار بر لسب سفیده در صورتی که پوخی نیست

چون فکر میکنن طرف هم مثل اونا فکر میکنه واز عشقشه که اومده سمتشون ونمیدونن تو مغز مردا چی میگذره بهتره کمی کتاب بخونن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است