2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 118 پست
بچه ها فک کنم منظور اسی رو بد برداشت کردین فقط داره درباره دخترایی حرف میزنه که بخاطر پایبند کردنه پ ...

آره عزیزم دقیقا منظورم همین بود خودمم گفتم اینو 

نمی دونم چرا اینجوری برداشت می کنن .

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیمون ازوقتی سیاه شدکه بجای پرداختن ب عیب وایرادای خودمون به اسم دین ومذهب سرمونوکردیم توزندگی بق ...

من کجای حرفم‌از دین حرف زدم آخه 

بابا چرا اینجوری می کنین ی بار متن تاپیکمو بخونین لطفا 

عزیزم به خدا حرف من اینایی که شما برداشت کردی نیست

ببین قسمت اول پستت قشنگ حرف دل من بود . ولی خب متاسفانه بعضیا بدون اینه متن تاپیک رو بخونن می ریزن ...

متاسفانه رابطه جنسی برای ما و نوجوان هامون تابو شده

تابو شدن باعث نمیشه اون کار انجام نشه فقط باعث میشه ناآگاه تر انجام بشه 

مثلا رابطه ی جنسی صرفا بیماری نمیاره ولی وقتی آگاه نباشی ممکنه آلوده بشی 

وقتی توی دبیرستان واضح نمیان بگن که شما واسه رابطه جنسی باید رضایت خودتون هم صد در صد باشه ، باید آمادگی ذهنی و جسمی (بالای ۱۸ سال) رو داشته باشید و در نهایت باید بلد باشید بفهمید کی آلوده هست و چطور جلوشو بگیریم و ....   همین میشه 

یعنی تهش دخترایی به وجود میان که واسه رضایت پسر تن به هر کاری میدن و خب مقصر هم نیستن 

مقصر جامعه ای هست که آموزش نداده 

وقتی جامعه بگه به کل رابطه جنسی نباشه فقط صورت مسئله رو پاک کرده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
متاسفانه رابطه جنسی برای ما و نوجوان هامون تابو شده تابو شدن باعث نمیشه اون کار انجام نشه فقط باعث ...

درسته گلم خانه از پای بس ویران است 

اونی که خیانت کرده مقصره چه پسر باشه چه دختر . عزیزم من دارم می گم هر کسی که گفت عاشقتم دوست دارم خ ...

ربطی نداره پسره کاری میکنه که دخترم دلش بخوادحتی دختره نخوادبازم کاری میکنه دختره دلش بکشه

حرف شما درسته تفاوتی در دختر و پسر نیست و اونی که با هر کسی از راه برسه رابطه داشته باشه برای خودش ا ...

دختر اگه قصدش این باشه خیلی سادس

البته فک نکنم الان دیگه دختری با این طرز فکر باشه یا خیلی کم هست الان بیشتر پسرا دنبال ازدواجن تا دخترا

دختر اگه قصدش این باشه خیلی سادس البته فک نکنم الان دیگه دختری با این طرز فکر باشه یا خیلی کم هست ا ...

متاسفانه هنوزم زیادن از این دخترا به خصوص زیر ۱۸ سال

نه عزیزتو اینطو فک میکنی  الان دخترا نخصوصا دهه هشتایا رابطه رو به خاطر نگه داشتن انجام نمیدن ...

امیدوارم همینطور باشه 

متاسفانه رابطه جنسی برای ما و نوجوان هامون تابو شده تابو شدن باعث نمیشه اون کار انجام نشه فقط باعث ...

افرین حرف بسی حق اموزش باید تو جامعه به بچه ها داده بشه ولی متسفانه داده نمیشه و باعث بوجود امدن کلی اتفاق ناگوار دیگه میشه وقتی نوجوان اموزشی در این مورد ندیده باشه اسیب میبینه.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
افرین حرف بسی حق اموزش باید تو جامعه به بچه ها داده بشه ولی متسفانه داده نمیشه و باعث بوجود امدن کلی ...

👌☹

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜