2777
2789
عنوان

با ادم خود برتر بین چه باید کرد؟

171 بازدید | 11 پست

یکی از دوستان شوهرم جدیدا مهاجرت کردن

خانمش خیلی دید بالا پایینی پیدا کرده

از جایی ام که شوهرامون همکارن قراره فردا بیان ببینن همدیگه رو! 

من نمیدونم چکار کنم وقتی شروع کرد به حرف زدن اعتماد بنفسمو نشکونه

کمک میکنید چه رفتاری داشته باشم که بخاطر ایران بودنم منو تحقیر نکنه؟

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔
تو طرز فکرتو عوض کن مهاجرت حتما به معنی خوشبختی نیستا

نمیدونم اون اینجور وانمود میکنه

حالا من کاری ندارم خیلی خود برتر بین شده سلام ادمم به زور جواب میده😫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خودت تعریف کنی می شکنه آدم رو 

اگر هم از خودش تعریف کرد یا حرفی زد بگو بله حق با شماست، این ها عاشق این جمله هستند

اما تو دلت بگو حق با تو نیست😅😜

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

از خودت تعریف کنی می شکنه آدم رو  اگر هم از خودش تعریف کرد یا حرفی زد بگو بله حق با شماست، این ...

نمیدونم خیلی عجیب شده از وقتی رفته

باور کن دیگه نمیشناسمش

سعی کن باهاش هم کلام نشی، و متانت و جوری رفتار کن که جرات شکستن شما رو به خودش نده 

اخه دیدار ۴ نفره هست نمیتونم ساکت بمونم😫 سوال پیچم کنه چی؟

تو طرز فکرتو عوض کن مهاجرت حتما به معنی خوشبختی نیستا

ماشالله سطح فکر بالایی دارید، کاش هر کس که مهاجرت می کرد مثل شما خودش و هویتش رو گم نمی کرد 

بنده تا حالا مورد توهین برخی افرادی قرار گرفتم که مهاجرت کردند چون من شرایط مهاجرت برام پیش نیومد از نظر اون ها حقیرتر از اون ها هستم 

اگر به سطح اختلال خودشیفته رسیده باشه، ارتباط باهاش سخت میشه و مثل راه رفتن لبه تیغ می مونه 

اگر اهل کتاب خوندن هستید شاید کتاب راه ارتباط با آدم های دشوار و کتاب ارتباط با افراد خودشیفته بهتون کمک کنه 

و یک چیز دیگه، افراد خودشیفته عاشق این هستند که ازشون تعریف بشه و اگر ازشون انتقاد کنید انگار بدترین فحش ها رو بهشون دادید و یک دعوای اساسی پیش میاد 

محل بهش نذار کارخودتو انجام بده اون الان فکرمیکنه چیزایی روفهمیده که دیگران نمیدونن به جایی رسید که دیگران نرسیدن یا وانمود میکنه چون شما ازش خبر ندارین 

همیشه جلوش نارضایتی نشون ندین ووانمود کنید از زندگیتون راضی هستین شعور شما هم میگه نه تو زندگی کسی سرک بکشین ودخالت کنیدونه اجازه دخالت کسی روتوزندگیتون میدید

از زندگیتون پیشش نگو گفتی فقط تعریف از خودت وخانوادت باشه خواست تحقیر کنید خیلی مودبانه سبک شبیه زندگیشو یکم متلک بارون کن ویکی دوتا تیکه بنداز به نوع زندگیش نه بتونه توهین به خودش تفسیر کنه نه بتونه جواب بده تازه بفهمه توهم از نوع اخلاق ورفتارش بدت میاد 

آخرش هم بگو هرکس یه نوعی دوست داره زندگی کنه باید به نظرهمدیگر وزندگی یکدیگر احترام بذاریم مهم مهربونیه مهم انسانیته ازین حرفا ردش کن 

لازم نیست اعصابتو خرد کنی