سلام بچها .. خونم طبقه بالای مادرشوهرمه .. همیشه در خونه شو تا تهش باز میذاره که ببینع من کجا رفتم واومدم یا کی اومده خونم ... جرات ندارم یه مهمون دعوت کنم آمار همه چیمو داره ... پارسال بهش گفتیم در خونتو ببند که ما راحت باشیم ماهم حریم خصوصی داریم خب ... اما گرما رو بهونه کرد و قبول نکرد ... بچها خیلی سختمه .. بدم میاد تحت نظرباشم ...مامان بابام سر همین قضیه زیاد نمیان خونم ، میگن ما خجالت میکشیم از جلو خونه اونا ردشیم 😥😥😥بنظرتون چه کنم ؟
من شوهرم اصرار میکرد ک بذار پایین خونه بابات رو بخرم و بسازم واسه خودمون .. گفتم اصلااا شاید آدم بخواد مهمونی بره یا کسی رو دعوت کنه باید اونا رو هم دعوت کنیم یا اینکه بحثی داشته باشیم متوجه بشن و باعث دخالت بشه .. مثلا ما عقد بودیم بابام میگفت تا ساعت ۱۲ خونه باشید بیرون خطرناکه،، ولی حالا ک عروسی کردیم مثلا ساعت ۳ صبح میزنیم بیرون .. اگه پایین خونه بابام بودیم دخالت و دلخوری پیش میومد .. الان خونم ۵ دقیقه فاصله داره و اعصابم راحته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهشوهرم پیشنهاد داد تو کار ارزدیحیتال سرمایه گذاری کنه ،شوهرمم بدون اینکه به من بگه دویید رفت همه سر ...
اها
منم ضربه بدی از برادرشوهر خوردم با مادرش دست ب یکی کردن و خونه و کار شوهرمو بالا کشیدن
ولی شوهرم عین خیالش نیس این وسط منو بچه هام سوختیم و میسوزیم
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
ببین بخودتون هیچ فشاری نیارید مسالمت آمیز سر جاتون زندگی کنید دست بالتون قشنگ باز شد میرید چرا زندگی تلخ خودتون کنید یا کدورت درست بشه .. هرچی باشه بهتره مستاجریه ایشون مادر همسرتون هستن بالاخره دشمن ک نیستن ..
من شوهرم اصرار میکرد ک بذار پایین خونه بابات رو بخرم و بسازم واسه خودمون .. گفتم اصلااا شاید آدم بخ ...
خداروشکر عزیزم ... اصلا امام علی هم گفته با خیشاوندانتون همسایه نشین .. بخاطر همین چیزاش گفته حتما ..... مادرشوهرم یه مشکل دیگه هم داره یهو سرزده میاد خونم منم مثلا شاید خونم بهم ریخته باشه یا حوصله نداشته باشم یا لباس مناسبی تنم نباشه یهو هول میکنم .. قیافم اون لحظه دیدنیه 😀
ببین بخودتون هیچ فشاری نیارید مسالمت آمیز سر جاتون زندگی کنید دست بالتون قشنگ باز شد میرید چرا زندگی ...
عزیزم درست میفرمایدد ولی کاش فقط همین بود .. بابای شوهرم عادت داره ۴ صبح صدا tv رو زیاد میکنه بخاطر گرما پنجره هام بازه خیلی از صداش اذیت میشم یا مثلا داداشش ارزدیجیتال اورده سروصدای دستگاهاش خیلی زیاده و رومخه و مشکلات بسیار دیگه .... ولی چاره ای جز سازش ندارم متاسفانه