2777
2789
عنوان

زندگی کردن خونه مادرشوهر 😥 دهنم سرویس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 72 پست

من مادرشوهر و خواهرشوهر خوبن ولی یه وقتا مادرشوهرم میره تو مُخم مثلا تا ما یه مغازه میخوایم بزنیم سریع میاد میگه داداش کوچیکه که مجرده رو ببر با خودت مغازه کار یاد بگیره اونوقت داداشش هیچکاری بلد نیست و فقط خرابکاری میکنه منم میخوام به شوهرم بگم که برادرتو  تو مغازه نیار بهشون بگو که میخوای مستقل کار کنی . گیر افتادیم بخدا 

من مادرشوهر و خواهرشوهر خوبن ولی یه وقتا مادرشوهرم میره تو مُخم مثلا تا ما یه مغازه میخوایم بزنیم سر ...

اتفاقا مادرشوهر منم با همین ترفند برادرکوچیکه همسرمو اورد تو مغازش شوهرم همه کارواسش کرد ولی حالا اون خودش صاحب سهم شده و خودشو یه جورایی رییس میدونه .. شراکت با فامیل اصلا خوب نیس 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مادرشوهر منم با همین ترفند برادرکوچیکه همسرمو اورد تو مغازش شوهرم همه کارواسش کرد ولی حالا او ...

آره دقیقا من اصلا از اینکار خوشم نمیاد ما هنوز شروع به کار نکردیم مغازه آماده نیست این شروع کرده که داداشتو  ببر بهش کار یاد بده منم میخوام جلوی اینکارو بگیرم ایشالله موفق بشم 

آره دقیقا من اصلا از اینکار خوشم نمیاد ما هنوز شروع به کار نکردیم مغازه آماده نیست این شروع کرده که ...

انشالله عزیزم .. بنظرم کارشما بنفع برادرشوهرتونم هست چه بسا خودش یه نفر بتونه موفق بشه تو یه کاردیگه

کاربری سومیمه 💁‍♀️
انشالله عزیزم .. بنظرم کارشما بنفع برادرشوهرتونم هست چه بسا خودش یه نفر بتونه موفق بشه تو یه کاردیگه

آره عزیزم . ایشالله که شما هم بتونید یه خونه ی مستقل بگیرید آنقدر اذیت نشید ❤️

بی خیال باش به هر حال خونه مادر شوهر زندگی کردن مشکلات خودشو داره حالا خوبه نمیگه بیا کلفتی خونمو بکن

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.
بی خیال باش به هر حال خونه مادر شوهر زندگی کردن مشکلات خودشو داره حالا خوبه نمیگه بیا کلفتی خونمو بک ...

اتفاقا اونم ازم خیلی انتظار کمک و کلفتی داشت ولی محلش ندادم 😀

کاربری سومیمه 💁‍♀️

چرا اینقدر بد دلی اخه

من هر خونه ای رفتم هر ساختمونی رفتم در باز بوده خودمونم همینیم 

بسه دیگه  خونه ی مادرشوهرت نشستی بهشم میگید درتونو ببندید راحت باشیم؟ مگه میخوای بری بیرون کسی بفهمه ناراحتی؟

دقیقا شوهر منم عین خیالش نیست .. دیگه امروز به سیم آخر زدم و بهش گفتم اگه خودت کاری نکنی خودم تکلیف ...

اره شوهرا ک براشون مهم‌نیس

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
73]اتفاقا اونم ازم خیلی انتظار کمک و کلفتی داشت ولی محلش ندادم 😀[/QUOTE]

آفرین پس زرنگی من تجربشو دارم

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.

ماماناتون چطور با خانواده شوهر رفتار کردن ک اینجوری میکنید

مامان من با جاری هاش تقسیم کردن یک ماه یک ماه پدرشوهرشون نگه میدارن  کع نمیتونه دسشویی برع وه با قوطی مخصوص مادرم ادرارشو تخلیه میکنه

حتی یبارم اعتراض نداره میگه ماهم یه روز پیر میشیم اونوقت شما خونتون جداعه ناراحتی چرا درشون بازه