2777
2789
عنوان

زندگی کردن خونه مادرشوهر 😥 دهنم سرویس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 72 پست
تنها راهش فرار ازونجا هست حتی ب قیمت مستاجر شدن حتی به قیمت کمتر لباس پوشیدن و مهمونی رفتن من بودم ...

عزیز دلم با اینکه من حتی واسه عیدمم یه چیز درست حسابی نخریدم و خیلی قناعت میکنیم .. ولی بازم نمیتونیم جابجا شیم برادرشوهرم سرمون کلاه گذاشت و باعث شد از زندگی عقب بیفتیم

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام سخته .. اتفاقا زنگ زدم مشاور هم همینو گفت ، ولی من توانشو ندارم 

باتکرار و تمرین  بمرور و یواش یواش

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
آخه مثلا بابام سر قضیه محرم نامحرمی حساسه .. میگه ایشون بدون حجابه درشم بازه من نمیام .. منم به مادر ...

یه یا الله بگن وارد بشن سر ب زیر سختش نکن . یا میتونی تایمی ک جایی رفته دعوت کننی .. یا شام و نهار ببرید بیرون تفریح دورهمی .. 

عزیز دلم با اینکه من حتی واسه عیدمم یه چیز درست حسابی نخریدم و خیلی قناعت میکنیم .. ولی بازم نمیتونی ...

چکار‌کرد برادر شوهرت؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
عزیزم  من مامانم ۲۵ سال همین جوری زندگی کرد مامان بزرگم نمیومد خونمون دقیقن حرف مادر پدر تو رو ...

عزیزم 😔 خدا اجر به مادرتون بده خیلی شرایط سختیه .. خدا به منم صبربیشتری بده 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

ما دو تا ساختمون تو یه حیاط بود از پنجره رفت وامد وچک‌میکرد کار همیشگیش بود کاریش نمیشد بکنم 

ولی دراخر قطع رابطه و جدایی شد الان خندم میگیره ب اون روزا

حالا من خواهرششوهر همسایه م هست خودش و شوهر و بچه هاش انگار همش تو کوچه ان تمام آمار ما رو مو ب مو به مادرشوهرم و بقیه خانواده میگه من برام مهم نیست ولی شوهرم حرص میخوره خیلی میگه دوس دارم برم چادر بزنم ولی اینجا نباشم .

چکار‌کرد برادر شوهرت؟

بهشوهرم پیشنهاد داد تو کار ارزدیحیتال سرمایه گذاری کنه ،شوهرمم بدون اینکه به من بگه دویید رفت همه سرمایه شو به باد داد تا مدتها نسبت به شوهرم دلسرد بودم سر این موضوعات 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
آخه مثلا بابام سر قضیه محرم نامحرمی حساسه .. میگه ایشون بدون حجابه درشم بازه من نمیام .. منم به مادر ...

والا من بودم.مهمونا دمه درن،میرفتم پایین،ی دقیقه درو میبستم که مهمونا برن بالا