سلام بچها .. خونم طبقه بالای مادرشوهرمه .. همیشه در خونه شو تا تهش باز میذاره که ببینع من کجا رفتم واومدم یا کی اومده خونم ... جرات ندارم یه مهمون دعوت کنم آمار همه چیمو داره ... پارسال بهش گفتیم در خونتو ببند که ما راحت باشیم ماهم حریم خصوصی داریم خب ... اما گرما رو بهونه کرد و قبول نکرد ... بچها خیلی سختمه .. بدم میاد تحت نظرباشم ...مامان بابام سر همین قضیه زیاد نمیان خونم ، میگن ما خجالت میکشیم از جلو خونه اونا ردشیم 😥😥😥بنظرتون چه کنم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خیلی هم برات مهمه برو اجاره نشینی میبینی صابخونه بدتر از مادر شوهر گیرت میاد
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم منم همینم ولی من تو ی اتاق باش زندگی میکنم حسرت ب دل موندم ی روز مادرم بیاد بمونه پیشم عید ب عید میاد خواهرام هم سالی ۲ دفه میان ۱ساعت ومیرن تموم موهام سفید شد ما هم توان خونه جدا گرفتن نداریم