2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

140 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ،حدود چند سال با آقایی تو رابطه بودم البته همو نمیدیدیم ولی خب برا ازدواج باهم بودیم الان دوساله کات کردیم و امروز دوباره پیام دادن 

رابطمون در اوج احترام تموم شد و آدم محترمین برام ،براش توضیح دادم ک نمی‌تونیم باهم باشیم دیدم قانع نمیشه دلیلمو توضیح دادم و واتس اپ رو کلا پاک کردم الان حس عذاب وجدان دارم ینی فکر میکنم زندگی یکیو بهم زدم ،دلیل کات کردن هم اخلاق خودش بود پول خونه نداشت گفتم من کمکت میکنم می‌گفت غرورمو نابود کردی ،یبار می‌گفت مهریه نداشته باش شاید خیانت کردی عوض مهریه بنویسیم اگه خانم خیانت نکرد و طلاق خواست نصف داراییم مال اون در حالیکه هیچی نداشت ببخشید طولانی شد

رابطه های مجازیو زیاد جدی نگیر

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذاب وجدان نگیر... خدا رو شکر کن

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
محازی نبود عزیزم

وقوی همو نمی دیدید همون مجازی میشه دیگه

رابطتون اینجور ک پیداس همش چت بوده و خب این فایده نداره ک

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊