2777
2789

پسرم ۵ سالشه

به شدت لوس و شیطون و حرف گوش نکن

جدیدن هم یاد گرفته تف میکنه رو منو و هرکی بهش مثلا یه کلمه کم یا زیاد میگه حالا هرکی باشه غریب و آشنا…

مدام هم میگه تو رو نمیخوام تو بدی دروغگویی و یکمم دست بزن داره

منم باردارم

بخدا هرچه فکر کنی براش دریغ نکردیم و براش آماده بوده

توی محبت کردن و‌توجه هم زیاد روی کردیم که کم نذاشتیم منو پدرش و حتی اطرافیان چون تک نوه ی دوتا خانواده است

همیشه هم جلوی کارای بدش مدارا و صبر کردیم و فقط باهاش حرف زدیم و توضیح دادیم کارت بده و این مدل برخوردا

تورو خدا بگید چه کنم باهاش اشکمو در آورده دیگه 😭😭😭

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط وقتی کارای زشت میکنه حرف زشته میزنه اهمیت نده خودش کم کم یادش میره ..وقتی ببینه روی کاراش مانور میدین بدتر میکنه ...وقتی کار خوبی کرد و پسر خوبی بود حتما براش کادو بخر بگو جایزه اته چون پسر خوبی بودی .. اگه تازه اینطوری شده شاید بخاطره بارداری شماست و اینکه فهمیده یکی دیگه میخواد بیاد ..حتما از الان آماده اش کن مثلا یه کادو بخر بگو نی نی مون برات خریده ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

ببخشید ولی خیلی پررو ش کردین چرا باید همه چی واسش مهیا باشه بچه ها باید یاد بگیرن گاهی نمیشه همه چیز رو داشت که پرتوقع نشن

الان هم بهترین راه کم محلی کردن هستش هروقت کار بدی کرد بهش بگو تا ده دقیقه دیگه من نه تو رو می بینم و نه صدات رو می شنوم و واقعا هم هرکاری کرد اصلا بهش توجه نکن انگار که تو خونه نیست مگر اینکه بخواد به خودش آسیب بزنه که در اون صورت تنبیه ش کن با محروم کردن ، گوشی تلویزیون یا اسباب بازی مورد علاقه ش رو بگیر و به خاطر هر کار بد نیم ساعت محرومش کن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بچه ت نتیجه تربیت خودتو شوهرته ، برید روانشناس

من حرفتو قبول دارم ولی من و همسرم به شدت هردو آروم هستیم یه مدت دیدم پسرم مثل پسر اسی شده ..خیلی تلاش کردم خداروشکر فقط یه ۲ ماه اینطوری بود بعدش کاملا فراموش کرد کارای بدشو ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بچه ت نتیجه تربیت خودتو شوهرته ، برید روانشناس

همه اش این نیست من و پدرش خیلی آدمای ساکت و آرومی هستیم 

و خیلی با ملاحظه با بچه مون رفتار کردیم 

شاید ژنتیک دخیل باشه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!