2777
2789
عنوان

خدایی با بچه لجباز و‌ بی ادب باید چه کرد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 18 پست
ببخشید ولی خیلی پررو ش کردین چرا باید همه چی واسش مهیا باشه بچه ها باید یاد بگیرن گاهی نمیشه همه چیز ...

تنبهش همین بوده محروم بودن از چیزی که داره مثلا یه روز تبلتش رو گرفتم یا خوراکی مورد علاقه اش رو بهش ندادم ولی بیشتر لج میکنه اون موقع ها انگار ۵ ساله نیست و‌۱۵ سالشه مدل لجبازیش اونجوریه

توف هم میکنه ما تذکر میدیم گاهی با نگاه عصبانی بهش میگیم کارت بده گاهی هم بی توجهی 

ولی بی اثره

و بدترینش اینه روی دوست و آشنا تف میکنه 

و اونجاست که میخوام بمیرم از خجالت

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
میشه تا زمانی که مادر نشدین نظرات گهربار تون رو برا خودتون نگه دارین آخه مادر تف میکنه ؟ 

بخدا از همین حرفاست که دق میکنم

والا بخدا اونقدرررر که منو همسرم روی تربیت بچه حساس هستیم فقط خدا میدونه ولی واقعا تربیت بچه یه کار بی نهایت پیچیدست

و ژنتیک هم خیلی دخیله

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حرفتو قبول دارم ولی من و همسرم به شدت هردو آروم هستیم یه مدت دیدم پسرم مثل پسر اسی شده ..خیلی تلا ...

شما چ‌کار کردید من هم دخترم همینطور باردارم فوری میخواد بزنه تو شکمم به هیچ شرطی مستقیم نیست