2777
2789
عنوان

وام ها کی باز میشن

2103 بازدید | 5 پست

وام ها کی باز میشه کی پرداخت میشه کسی خبر داره

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بازه دیگ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیدم سوال زیاد می پرسید ، تو این پست می خوام انواع وام هایی که می تونید از بانک بگیرید رو کامل توضیح بدم 

- بانک ینو : تا ۱۰ میلیون تومان ، هر ماه بر اساس معدل حساب ، بدون ضامن ، بهره ۴ درصد سالیانه

-بلو بانک : تا ۲۰ میلیون ، براساس معدل ۳ ماهه ، بدون ضامن با بهره بانکی

- بانک ملت (فرابانک ) تا ۲۰۰ میلیون ، تا ۵۰ تومن بدون ضامن ، بالاتر با ضامن ، بهره بانکی

- بانک ملی : تا ۱۰۰ میلیون بر اساس معدل ۳ماهه ، با ضامن

- بانک شهر تا ۳۰۰ میلیون با ضامن و بهره بانکی 

- بانک اینده تا ۲۰۰ میلیون ، با سپرده و نیاز به ضامن ، بهره بانکی

- بانک مهر : تا ۱۰۰ میلیون کالا کارت ، با ضامن و بهره ۴ درصد که می تونید تو بازار تا ۷۵ میلیون تومن بفروشیدش ، و ۲ هفته ای هم می تونید بگیریدش، امتیازی هم داره که نیاز به سپرده داره

- بانک رسالت : تا ۳۰۰ تومن که نیاز به سپرده یا خرید امتیاز داره ، با بهره ۴ درصد

- بقیه بانک ها هم تجربه موفقی نداشتم ازشون که بخوام بگیرم، یه سری جاهای دیگه هم هستند مثل:

-اسنپ پی : تا ۱۰ میلیون بدون بهره ، برای خرید از خودشون

- لندو  تا ۲۰ تومن ، از کی وام تا ۷۰ تومن  ، دی جی پی تا ۲۰ تومن که بهره هاشون با توجه به کارمزد تا ۵۰ درصد میرسه

پیشنهاد خودم برای راحتی با وجود مبلغ کم ، بانک ینو و بلو بانکه که نیاز به ضامن و چیزی نداره

اگرم سریع می خواهید در حد ۵۰ تومن ، فرابانک خوبه ولی باید حداقل گردش ۵  میلونی تو ۳ ماه اخیر بانک ملت داشته باشید، یا کالاکارت بانک مهر که بگیرید و بفروشیدش

اگه شما هم چیزی می دونید بگی

چون دیدم سوال زیاد می پرسید ، تو این پست می خوام انواع وام هایی که می تونید از بانک بگیرید رو کامل ت ...

مطمعنید واس بانک ملی ۳ماهه اس معدل حساب 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم