خانوما من امروز ی بار روز زمین تو خونه یه بار روی گردنم یه حشره دیدم فکر کردم شپشه هنوزم استرس دارم شپش باشه ولی توی نت سرچ کردم شپش یکم تنه و سرش کشیده س.اما اینی که من دیدم خیلی ریز بود و خاکستری بدنش گرد بود و نازک بود سریع راه میرفت وقتی گرفتمش ماهاشو زیرش جمع کرد رو پشتشم صاف و تخته و گرد تقریبا و اینکه رو پشتش انگار طرح داشت ولی خییییلی ریز.تو نت دیدم این شکلی نبود شپش شبیه اینی که دیدم رو زده بود کنه کبوتر مام تو بالکن کلی کبوتر داریم.حالا باز استرس دارم شپش باشه دارم دق میکنم بچه کوچیک دارم توروخدااا اگه میتونین راهنماییم کنین
دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️