2777
2789
عنوان

بیماری فرزند

1106 بازدید | 11 پست

کیا بچشون سرطان داشته یا داره. پسر من ۱۶ سالشه سرطان روده داره خیلی داره اذیت میشه ما هم دیگه بریدیم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱۰۰۰
2
50%
۴۰۰
2
50%
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاش بده. درمانش خوب پیش میره؟

نه متاسفانه همش شیمی درمانی میشه براش دعا کنید آخر این ماه عکس سی تی داره دکتر گفته اگه خوب باشه شیمی درمانیش را کم میکند

براش حمدشفا میخونم عزیزم چهارشنبه هم انشالله حرم امام رضام اگه دوست داشتی اسمشو بگو‌ لیاقت داشته باش ...

ممنون عزیزم اسمش سید مهدی هست لطف میکنید

انشاالله به حق بیمار کربلا که از بستر بلند شد و امام بعداز پدرش شد.پسر شما هم از بستر بلند میشه و مایه افتخار و شفاعت شما میشه

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

خانم مهدیس جگرم سوخت 😭😭😭😭😭😭😭 یه پسر از سن ۱۵ سالگی رنج سرطان داشته باشه تا ۱۷ سالگی😭😭😭😭😭😭😭

تک به تک تاپیکهاتون رو خوندم 

خدا صبرتون بده ولی مگه برا داغ اولاد صبرم هس😭😭😭😭

خانم مهدیس من یه پیر دخترم با یه دنیا رنج و شکنجه. چندتا داغ دیدم 

الانم یکی از عزیزانم سرطان دارن. 

پسر مرحوم شما سرطانش خوش خیم بود؟ دکترش گفته بود خوب میشه؟ 

ببخشید اگه یاد اوریش باعث ناراحتیتون میشه جواب ندین