2777
2789

من نمیدونم گیچم یا استرس دارم چون از اول ترس داشتم جایی تنهایی برم نکنه نتونم درست انجام یدم ضایع بشم الانم ازدواج کزدم تاحدودی بهتر شدم ولی باز گیجم ابروم میره باز امروز ضایع شدم بیایین تعربف کنم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصر با شوهرم و مادرشوهرم رفته بودیم بیرون پسرم اب خواست شوهرم گفت برو بکیر من گیج هم  فتن گرفتم اب معدنی این دهزار دیدم فک کردم قینتشا همون رو دادم اومدم شوهرم پرسید چند بودمنم گفتم اینقدر دادم گفت نه پنج تومنه اشتباه میکنی نگاه کردم گفت دیدی بعذ مادرش هرم گفت برو بگیر پول رو  من رفتنی تو ماشبن شوهرم و مادرش هرم پشتم گفتم گیجه عقل نداره

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
منکه استاد سوتی ام وقتی بخوام خودم یه کاریو انجام بدم 

ماله منو بخون خیلی ناراحتم دارم گریه میکنم با شوهرمم دعوا کردم

اضطرابت بالاست 

اره خیلی بالاس فقط استرس اینو دارم ی جایی برم نمبتونم درست انجام بدم

باشوهرت صحبت کن بگو جلو بقیه احترامت رو نگهداره

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
گیج نیستی اعتماد به نفس نداری

اره ندارم ولی کسی نمیدونه همه به گیجی متهم میکنن ایروم هم رفت

اره خیلی بالاس فقط استرس اینو دارم ی جایی برم نمبتونم درست انجام بدم

منم اضطرابم بالاست 

سعی کن همیشه با تودت حرف بزنی بگی هیچی نیست

تجربه هم اضطرابو تا حدودی کم میکنه 

منکه خونه نشین شدم بخاطر اضطراب 

این تاپیک 

نه عزیزم این دلیل این نیست ک شما بی عقل یا کم هوشی 

احتمالا تو ذهنت خیلی باخودت فکر میکنی حواست پرته

من خودمم همینم 

بی دقتم همیشه وسیله هام و جا میذارم 

تا حالا دوبار کارت ملی مو گم کردم و.... 

یکم موقع انجام کارا تمرکز کن 

کل فکرت و فوکوس کن رپ همون کاری ک داری میکنی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

باشوهرت صحبت کن بگو جلو بقیه احترامت رو نگهداره

بهش گفتم گفت هرکاری دلم بخادمیکنم قبول کن گیحی