2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چکارکنم

عزیزم از همین اول تصمیم درست بگیری وقت و هزینه و عمرت تلف نمیشه چون این راه سخت و طولانیه انشاالله زودی نتیجه بگیری کامل پرس و‌جو کن بعد تصمیم بگیر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاءالله که میری آزمایش با یه بتای خیلی عالی  منم فردا میرم آزمایش

عزیزم رفتی آزمایش؟ انشاالله خوش خبر باشی امروز تو فکرت بودم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم رفتی آزمایش؟ انشاالله خوش خبر باشی امروز تو فکرت بودم

سلام عزیزم 

اره اومد خونه ازمایش گرفت تازه گرفت فک کنم تا ساعت دو اینا مشخص بشه 

ان شالله دعا کن برام 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم  اره اومد خونه ازمایش گرفت تازه گرفت فک کنم تا ساعت دو اینا مشخص بشه  ان شالل ...

انشاالله با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی منتظر خبر خوشت هستم

انشاالله با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی منتظر خبر خوشت هستم

عزیزم جواب ازمایشم اومد من انتقال دومرحله ای بودم 

روز اول یازدهم خرداد

روز دوم ۱۳ خرداد 

وامروز ۲۳ خرداد جواب ازمایشم شد ۱۶۲ 

عزیزم جواب ازمایشم اومد من انتقال دومرحله ای بودم  روز اول یازدهم خرداد روز دوم ۱۳ خرداد  ...

خوش به حالت عزیزم ایشالله که خیلی زود مادر میشی. کجا انجام دادی؟ 

منم ماه پیش میخواستم انجام بدم دکتر گفت استرادیولت بالاست حالا این ماه هم نتونستم برم اما ماه دیگه میرم. من 42 سالمه خیلی دلم بچه میخواد شما مشکلت چی بود که IVF کردی؟

خوش به حالت عزیزم ایشالله که خیلی زود مادر میشی. کجا انجام دادی؟  منم ماه پیش میخواستم انجام ب ...

ممنونم عزیزم ان شالله شما هم به زودی زود صاحب اولاد صالح و‌سالم میشی 

من مشهد بیمارستان رضوی دکترمم خانم دکتر مینو نایبی هستش 

تو‌رو‌خدا دعا کنید برام بمونه 

تا اخر اخر 🙏🙏