2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وی اف شرایط سنی هم داره یا تو هر سنی باشی میشه؟

نه شرایط سنی فک کنم نباید  بالای ۴۵ سال باشی وگرنه سن مهم نیس کسی مشکل داشته باشه و طبیعی نتونه باردار بشه میتونه ای وی اف کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هزینه ش خیلی بالاس

هزینه بستگی به شرایط خودت و همسرت داره چه کارایی لازم باشه براتون انجام بشه ولی الان دوتا هزینه کلی که برا همه هست من خبر دارم اینه  هزینه تخمک کشی الان ۱۵ تومن و هزینه انتقال جنین فرش ۳۵۰۰ و جنین فریز ۵۷۰۰ البته همه مراکز مثل هم نیستن خصوصی ها گرونترن و دولتی ها ارزونتر و یکم بالا پایین داره انشااله مشکلت حل بشه ولی از همین اول تو یه مرکز ناباروری پیگیر کارات باش تا وقتت تو مطبهای مختلف و دکترای مختلف هدر نره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هزینه بستگی به شرایط خودت و همسرت داره چه کارایی لازم باشه براتون انجام بشه ولی الان دوتا هزینه کلی ...

سلام عزیزم 

خوبین شما 

عزیزم شما رفتی آزمایش ؟

بیبی چک نزدی ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
انشالله مثبت بشه 🌹

مرسی مهربونم 😍

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه علایمی ندارم فقط شب دوم بعده انتقال لک دیدم دیگه بعدش هیچی.. من انتقالم دو مرحله ایی بود به دونه ...

منم دو تا شنبه انتقال داشتم امروزم قرار بود یکی انتقال بدن که بلاست نشد متاسفانه من قبلنم جنین هام رو گذاشته بودن بلاست که نشدن

من جنین هام میگم شاید مشکل دارن بلاست نمیشن

سلام عزیزم  خوبین شما  عزیزم شما رفتی آزمایش ؟ بیبی چک نزدی ؟

سلام عزیزم من چند روز پیش زدم دومارک مختلف خط دومش بود ولی کمرنگ بود دیگه بی بی نزدم چهارشنبه آز دارم خدا بهمون کمک کنه

منم دو تا شنبه انتقال داشتم امروزم قرار بود یکی انتقال بدن که بلاست نشد متاسفانه من قبلنم جنین هام ر ...

انشاالله مثبت بشی عزیزم نمیدونم شاید ضعیفن به بلاست نمیرسن 

سلام عزیزم من چند روز پیش زدم دومارک مختلف خط دومش بود ولی کمرنگ بود دیگه بی بی نزدم چهارشنبه آز دار ...

ان شاءالله که میری آزمایش با یه بتای خیلی عالی 

منم فردا میرم آزمایش 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ان شاءالله که میری آزمایش با یه بتای خیلی عالی  منم فردا میرم آزمایش

ممنون انشاالله الهی خودتم خوش خبر باشی عزیزم مارو خوشحال کنی