2777
2789
عنوان

سونوگرافی ساناز شایگان فر اصفهان

764 بازدید | 3 پست

بچه های اصفهان دکتر شایگان فر برای آنومالی کارش چطوره؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

یک و دویست ازم گرفته . کلا ی کاغذ داده . زحمت نکشید عکسای بچه رو چاپ کنه . الان همه جا ۷۵۰ هست سونو . منشی بی تربیتی داره . اصلا محیط مناسب زن باردار نیست عصابتون خورد میشه 

منم امروز رفتم با اعصاب خرد برگشتم هنوز شروع نکرده گفت اندومتریوز شدید داری ،با اینکه ماه قبل رفتم یه جای دیگه ،با کلی دقت همه جارو بررسی کرد هییچ حرفی از اندومتریوز نزد .کل وقتی که سونوی من طول کشید شاید ۳ دقیقه بود .برای اینکه پرسیدم سونوی پیشرفته هزینه ش چقدر میشه،انگار لج کرد .

خلاصه بگم اولین و آخری باری بود که پامو اونجا گذاشتم .

خییلی ار رفتنم پشیمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز رفتم با اعصاب خرد برگشتم هنوز شروع نکرده گفت اندومتریوز شدید داری ،با اینکه ماه قبل رفتم ی ...

دقیقا گفتم که اشتباه محض اونجا رفتن . به من طول سرویکس پایین گفت خاستم پساری بزارم جای دیگه سونو مرکزی گفت ۴۲