2777
2789
عنوان

اونایی که وضع جاری کوچیکشون بهتر از خودشونه ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 34 پست
از الان واقعا این فکر هارا می‌کنی !!؟؟ چقدر واقعا برای زندگیت وقت و فکرت احترام قائل دار نیستی ؟!؟& ...

اخه خودم چندباری تو زندگیم شکست خوردم.. دیگه انگار این شکست در من نهادینه شده.. افسرده شدم..  نمیدونم چیکار کنم.. ب هر دری میزنم نمیشه.. بعد این فکرا میاد سراغم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

هنوز نیومده اینحوری بهش حسادت می‌کنی وای بحال اینکه بیاد 

چرا سعی نمکنی باهاش دوست بشی

جاری کوچبکه من اومد اولش تو قیافه بود هی تیکه مینداخت هی فخرفروشی میکرد  تااینکه فهمید ما اهل چشم و هم چشمیو.... نیستیم اونم خودی شد

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
میتونم بپرسم چه کاره هستن؟ چند سال اختلاف سنی دارن برادرا؟ آفرین تو چقد خوبی

یجورایی توکارتجارت هستند.خانمش هم شاغل ارگان دولتی هست.از نظر مدرک تحصیلی تویک سطحیم. برادرا ۷سال.‌..  شوهرم ۷سال بزرگترشه.   

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اخه خودم چندباری تو زندگیم شکست خوردم.. دیگه انگار این شکست در من نهادینه شده.. افسرده شدم..  ن ...

خب چون منفی جذب می‌کنی 

چون فکرت منفی همون هم میشه برات 

خودت اینو باور کردی و باورت داری ک نمیشه 

البته گاهی اتفاقات بد زندگی بعد ها منجر به بهترین ها شده برای طرف تو تلاشت کن و بعد هم هر چی خدا بخواد اما نه اینکه زانو غم بغل کنی برای جاری و زندگیش از الان ....

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
هنوز نیومده اینحوری بهش حسادت می‌کنی وای بحال اینکه بیاد  چرا سعی نمکنی باهاش دوست بشی ...

افرین چقد خوب..  بیشتر غبطه میخورم حسودی نمیکنم.. چون سال کنکورم پدرم فوت شد بعد از اون خیلی سخت شد زندگیمون. درسم نتیجه نداد. پارتی هم نداشتم.. سرخورده شدم 

خب چون منفی جذب می‌کنی  چون فکرت منفی همون هم میشه برات  خودت اینو باور کردی و باورت دار ...

نمیدونم چرا هرچقد مثبت فکر میکنم در مورد خودم نمیشه. ی کاری ندارم ک سرگرم شم. هرچی کردم نشد

[QUOTE=295404654]خب چون زندگی سختی داره و دچار مقایسه میشه و اذیت میشه... درکش کنید[/QUOTE

اره بنده خدا دلم براش میسوره ولی تقصیر خودشم هست اضلا خرج نمکنه منتظره دیکران بیان براش خرج کنن تو این اوضلع مالی بچه سومم اورده 

مثلا شوهرش به شوهرم گفته خونتو بفروش پولتو بده من برات سرمایه گذاری کنم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
افرین چقد خوب..  بیشتر غبطه میخورم حسودی نمیکنم.. چون سال کنکورم پدرم فوت شد بعد از اون خیلی سخ ...

منم خانوادم پشتم رو نگرفتن یه عروسی مزخرف لباس عروس دسته سوم سیاه کهنه تالار زشت ارایش ارزون حتی واسه انتخاب طلاهام جهازم خودم نرفتم 

ولی جاریم همه کاراشو خودشو مادرش کردن بهترین عروسی بهترین لباس و تالار و شام و اتلیه باغ ماشین عروس میلیاردی و.... 

اما کوچکترین غبطه ای نخوردم خدام عوضشو میده بهم