من برادرشوهرم دندون قبول شده، دوسالی هست.. خوشحالم براش.. رابطمم باهاش خوبه.. یعنی احترام همو داریم.. اما یکی از ترسای زندگیم جاری آیندمه.. ما وضعمون خداروشکر بد نیست اما خب خییییلی درامدمون در آینده با اونا فرق داره.. واس همینم میترسم رابطمون ب هم بخوره و جاری برام چشم و ابرو بیاد.. خودمم افسردگی دارم.. دنبال اینم خودمو رشد بدم رفتم ارشد شرکت کردم و دارم میخونم.. کلا از زندگی نا امید شدم و احساس خودکم بینی دارم.. البته بعد از ی سری اتفاقاتی که تو زندگیم افتاد اینطوری شدم.. حالا شما که زندگی جاری تون از لحاظ اجتماعی و اقتصادی بهتره چطور مدیریت کردین؟ روی روحیتون اثر نذاشته؟ یا رو روحیه بچه هاتون؟
منم خانوادم پشتم رو نگرفتن یه عروسی مزخرف لباس عروس دسته سوم سیاه کهنه تالار زشت ارایش ارزون حتی واس ...
تو چقد خوبی.. من درسم تو مدرسه و دبیرستان عالی بود اما فوت پدرم و مسائل بعدش نذاشت بخونم بعدشم که دست ب هر کاری زدم یا بقیه نذاشتن یا برام نشد. اما برادرشوهرم همه چیز براش مهیا بود وقتی برا کنکور میخوند.. خداروشکر هیچ غم و غصه ای هم نداشت.. چقد دوس داشتم جاش بودم اون موقع ها.. اخرشم قبول شد خداروشکر.. اما من... من ادم احساسی ای هستم. غصه میخورم اگر تفاوت اقتصادی و اجتماعی باعث بشه ما رو سطح پایین ببینن و محل ندن
خداوکیلی شعار نمیدم اصلا دوست ندارم اطرافیانم مشکل خاصی داشته باشن همیشه آرزو میکنم از ما خوشحال تر و پولدار تر باشن تا ما هم راحت باشیم و مجبور نباشیم همش نگرانشون باشیم. مثل وضعیت یه کشور هست. هرچقدر همسایه های یه کشور بهتر و پیشرفته تر باشن، مردم اون کشور خوشبخت تر هستن
تو چقد خوبی.. من درسم تو مدرسه و دبیرستان عالی بود اما فوت پدرم و مسائل بعدش نذاشت بخونم بعدشم ...
مجبورم خوب باشم چون اونقدر بدبختی کشیدم مجبورم کوتاه بیام
خدارحمت کنه پدرتو. پدرمادر من نذاشتن حتی دیپلم بگیرم میگفتن دختر فقط باید شوهر کنه درس چیه 🙂
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم