2777
2789

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

لطفا تو مشخصاتی که وارد می کنید جنسیت رو بزنید مرد چون تعداد آقایونی که پرسشنامه رو پر کردن کمه😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا سالن ما اسمش باران بیوتی

ولی خب  بخوام اسم بگم....

عمارت آنیکا... رو شنیدم 

بیوتی لند

سحر ناز

ناز بیوتی

لولو ب هلو خیلی خوب ت ذهن میمونه🤣🤣

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
والا سالن ما اسمش باران بیوتی ولی خب  بخوام اسم بگم.... عمارت آنیکا... رو شنیدم  بیوتی ...

اخری عاااالیه مثلا بی احترامی هم نشه بزارم هلوشوندگان😂😂😂😂

اخری عاااالیه مثلا بی احترامی هم نشه بزارم هلوشوندگان😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
ملکه طلایی گواش ولی بنظر من اسم و فامیلی خودتون باشه خیلی  بهتره اگر قرار هست بزرگ و ...

تقریبا یه فضای ۹۰متری هست و مجهز ولی خب مثلا بزارم سالن زیبایی زهرا😂😂😂😂😂نمی‌خونه با هم اینا

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید ...

خواهش میکنم تمومش کن.

من اومدم نطرسنجی ۲۰۰تا سوال بود چخبره

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚