2777
2789
یه سوال بچه ها دکور مغازه رنگ سبز یشمی و طلایی و مشکی چطوره می‌خوام یه رنگ خاص باشه 

سعی کن یه رنگ روشن باشه چون تیره ادم کلافه میشه وقتی میاد احساس دلگیری میکنه .مثلا سفید طلایی .کرم سفید.طوسی سفی .سبز کم رنگ و پررنگ .یاسی 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب الان تو شهرما یه خانوم هست اسم ارایشگاهشو اسم و فامیلی خودش گذاشته خیلی معروفه....مرجان افراسی ...

استان فارس هستم ولی تو شهرستان هست 

حالا باز مرجان یه چیزی آخه اسم من زهرا 😂😂😂

آره قشنگه من سالنی که قبلا کار میکردم ستش این رنگی بود

می‌دونی آخه تمامی سالن ها اکثرا سفید طلایی سفید بنفش سفید نارنجی سفید مشکی طوسی زرد اینا هستن می‌خوام واقعا یه چیز خیلی خاص و شیک باشه و بنظرم اومد این رنگ به چیز متفاوت میشه برای دکور