2777
2789

بغیر از خانواده و دوستان نزدیکم چهره‌ی کسی تو ذهنم نمی‌مونه!یعنی باید زور بزنم تا طرف رو بشناسم!

سر این موضوع ارتباطم با بقیه خوب نیست، همش فکر می‌کنن خودم رو می‌گیریم که بهشون سلام نمیدم ولی بخدا چهرشون یادم نمیاد و احساس می‌کنم ندیدمشون ولی در حقیقت آشنا هستیم!

یه بار تو صف تاکسی ایستاده بودم یکی از بچه‌های دانشگاه اومد بهم سلام کرد، بخدا دختره رو اصلا نشناختم، تا اومدم چهرش رو تجزیه تحلیل کنم و بعد سلام بدم بهش رفت دختره!

از اون موقع به بعد باهام لج شده فکر می‌کنه خودم رو میگیرم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه بیماری‌ه منم دارم 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

اسم کاربریت  

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دکتربرم چی بگم🤨

همینایی که الان گفتی

حافظه تصویریت مشکل داره فکر کنم

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

وای ددم 

بخدا باورم نمیشه عین خودمی 

متاسفانه منم سالهاس اینجوری هستم

نشونه میذارم برا افراد از روی عینک کیف دستی کفش 

تشخیص میدم 

خیلی خیلی داغونم 

توی دانشگاه خیلی مشکل داشتم 

طرف سلام نمیدادم رد میشدم فرداش گله میکرد میگفت منو دیدی راهتو عوض کردی 

همسایه هام چند ساله اینجاییم 

جایی غیر از محله مثلا بازار ببینم نمیشناسم 

اصلا صورت یادم نمیمونه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم این مشکل دارم .فکر کردم فقط من اینطوریم.خچدمم نمی‌دونم چرا اینجوریم.همسایه هامون تا چند بار با لباسهای مختلف و تیپ مختلف دقیق نگاه نکنم توی ذهنم نمیمونه. برای همین منم روابطم با بقیه مشکل داره و همه فکر میکنن بی محلی میکنم درصورتی که اونها منو یادشونه اما من نه.با هر کی دراتباطم مشکلمو توضیح میدم ولی نمی‌دونم باورشون میشه یا نه.

دختر دایی شوهرمو بار سوم دیدم توی مهمونی نشناختم چون فقط یکم چاق تر شده بود و تیپ لباسش کلا عوض کرده بود.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹