2777
2789
عنوان

آرزوتون چیه⁉️

42 بازدید | 9 پست

⁉️

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

امتحانمو پاس بشم

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙
سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهور اقا امام زمان کار ثابت داۍمی خونه ویلایی داشتن با یه ماشین خوب سلامتی ابدی خوشبختی کامل خخخ 

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

اینکه خواهر بزرگم و پسرش شام نیان خونه ام از دعوتشون پشیمون شدم ولی بقیه همه بیان والا الان آرزوم اینه از بس آدم سمی و تو مخ و اعصاب آدمه همین دیشب زنگ زدم دعوتش کنم فقط حرفهای کینه توزانه و چرت و پرت گفت رید به اعصابم (چرا دعوت کردم؟؟مامانم اصرار کرد همه رو گفتی اونم بگو حالا یه شب دیگه ایراد نداره) انشالله که نیااااد