2777
2789
عنوان

خانومای خَیِر میشه بیاید....

234 بازدید | 16 پست

خانوما یکی از رفیقای من هست داره طلاق میگیره خیلی از طرف شوهرش اذیت و آزار شد الهی بمیرم براش میخاد وکیل بگیره پول نداره اگ میشه در هرحد ک میتونید بهش کمک کنید اصلا وضع مالی خوبی ندارن گفتم بگم شاید کسی پیدا شد و دلش خاست کمک کنه محض رضای خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من وکیل نگیرن و صرفا مشاوره از وکیل بگیرن ده جلسه هم مشاوره بگیره نهایت پنج تومن میشه 

اگر نیهواد طلاق بائن بگیره باید عسروحرجش رو ثابت کنه یا قسمتی از مهریش رو ببخشه البته بستگی به  شرایط دیگه هم داره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بهشون بگيد برن كانون وكلاي شهرشون شرايط ماليشون رو توضيح بدن بهشون وكيل معاضدتي پيشنهاد ميدن  ...

شرایط تعلق گرفتن وکیل معاضدتی سخته

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
از چه نظر ؟؟؟

برای طلاق حتما باید دلیل کافی داشته باشن اثبات اعسار خودش زمان بر هست و بعد از اثباتش باید در نوبت قرار بگیرند

در کل وکیل معاضدتی تلاش زیادی نمیکنن

برای طلاق حتما باید دلیل کافی داشته باشن اثبات اعسار خودش زمان بر هست و بعد از اثباتش باید در ن ...

پدرم و برادرم وكيل هستن الان از پدرم در مورد مشكل دوستمون راهنمايي خواستم پيشنهادشون معاضدتي بود فكر ميكنم با توجه به شرايط مطرح شده تو اين تاپيك وكيل معاضدت بهتر از جمع آوري پول حق الوكاله به اين شكل باشه 

پدرم و برادرم وكيل هستن الان از پدرم در مورد مشكل دوستمون راهنمايي خواستم پيشنهادشون معاضدتي بود فكر ...

دوست عزیز من خودم کاراموز وکالت هستم

البته در مرکز (تهران) 

اگر در دوران کاراموزی نبودم و منعی نبود خودم پروندشون رو قبول میکردم ، در کل درسته جمع  اوری پول برای حق الوکاله اونم در این سایت درست نیست ولی خب برای وکیل معاضدتی هم باید دلیل کافی برای طلاق وجود داشته باشه وگرنه کانون قبول نمیکنن

دوست عزیز من خودم کاراموز وکالت هستم البته در مرکز (تهران)  اگر در دوران کاراموزی نبودم و منع ...

موفق باشي دخترم بله متوجه فرمايشتون هستم ولي پيشنهاد بود ديگه اينكه دلايلشون كافي هست يا خير از حيطه اختيارات و تصورات بنده و شما بيرونه ما ميتونيم پيشنهاد بديم درسته ؟

موفق باشي دخترم بله متوجه فرمايشتون هستم ولي پيشنهاد بود ديگه اينكه دلايلشون كافي هست يا خير از حيطه ...

صد در صد درست میفرمایید عزیزم 🌸