2777
2789

انقددددد خوبه

ازین حال خوبا نصیبتون😁

البته الان یماه میشه گرفتمش

طفلکم انقد خوب همکاری کرد اصلا باورم نمیشه

اخه کوچولوعه یکسالو ۸ ماهشه

چه خوب 

منم تازه امروز شروع کردم پسر من ۲ سالو ۳ ماهشه

تا الان نیم ساعت ۴۰ دقیقه یبار بردمش دستشویی و جیش کرده

حالا باید چیکار کنم شما که تجربه داری بگو آخه من آنقدر که از پوشک گرفتن میترسم از شیر گرفتنش نمیترسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب  منم تازه امروز شروع کردم پسر من ۲ سالو ۳ ماهشه تا الان نیم ساعت ۴۰ دقیقه یبار بردمش د ...

من روز اول هر ده دقیقه میبردم ازترسم

از فرداش هر ۲۰ دقیقه و....

دیگه الان خودش میگه میبرم

۳ یا۴ بارهم خودشو خیس کرد ک دعواش نکردم برااش توضیح دادم باید بره دسشووویی

خلاصه خودش خیلی همگاری کرد 

تواین مدتم جایی نرفتم ک بخام پوشکش کنم اونجوری اخه بد عادت میشه

برای پی پی چیکار کردی؟ و اینکه صبح ها راحت میره دستشویی آخه پسر من کلا وقتی بیدار میشه زیاد اخلاق ن ...

پی پی هنوز اسمشو بلد نیس همون جیش میگه میبرم دسشویی دیگه میفهمم پی پی داره و....

صبحا همینکه بیدارمیشه بهش میگم بیابریم میاد

حالا من ترسم از شیر گرفتنه پسرمم واابسته

خوبه انگار پسرت خوب همکاری کرده.

امید بخدا منم تا الان که مشکلی نبوده 🫠 حالا تا بقیه اش‌من پسرمو ۲۰ ماهگی از شیر گرفتم. 

اونم وابسته بود شدید. پسر من شبا شیر نمی‌خورد کلا از ۵ و ۶ شروع میکرد می‌خورد که من روز اول خیلی بد بود گریه کرد یکم آب خورد خوابید بیدار شد مامانم و خواهرم خونمون بودن سرش گرم اونا شد صبحانه بهش دادم چون کلا صبحانه خور هم بود بعد که بهونه گرفت بردیمش بیرون تو ماشین هم یکم بهونه گرفت اومد سمتم من سینه هامو چسب زده بودم و ندیده بود هنوز مامانم گفت بزار ببینه تا خودش دل بکنه تا دید خودشو کشید کنار آروم رفت بغل نشست دیگه بردمش فروشگاه خودش اسباب بازی انتخاب کرد خرید براش بستنی و خوراکی خریدم دیگه هم نیومد سراغم که ببینتش ولی بهونه می‌گرفت اما تا بستنی و میدید راضی میشد سه روز سخت داشتم کلا تا تموم شد 

خوبه انگار پسرت خوب همکاری کرده. امید بخدا منم تا الان که مشکلی نبوده 🫠 حالا تا بقیه اش‌من پسرمو ۲ ...

منم میخااام چسب بزنم.

برامن شباااا کلا شیر میخوره بخاطر همین خیلی اذیتم دندوناشم خراب میشه

منم میخااام چسب بزنم. برامن شباااا کلا شیر میخوره بخاطر همین خیلی اذیتم دندوناشم خراب میشه

تا نیم ساعت قبل خوابش بهش غذا بده تا حسابی سیر بشه بعدم اگه بیدار شپد شیر بخوره بهش نده بزار رو پات تو گهواره تا بخوابه یا آب بهش بده یا شیر پاستوریزه 

من دخترم یکسال و ۸ماهشه تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش ولی روز دوم بچم اسهال شد مریض شده بود فعلا صبر کردم تا خوب بشه ،دختر منم تو همون روز یاد گرفته بود ک جیش کردن چیه و اینا ولی نشد ادامه بدیم.فقط خیلی میخواست تو دستشویی آب بازی کنه و ب زور باید از دستشویی درش بیارم 😂شما چجوری از پوشک گرفتی؟ یکماه بچه رو از خونه بیرون نبردی حوصلش سر نرفت؟

من دخترم یکسال و ۸ماهشه تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش ولی روز دوم بچم اسهال شد مریض شده بود فعلا صبر کر ...

پسرمن کلا ۴یا۵ روزه یاد گرفت منظورم همون روزای اول بود جایی نمیبردم

بعد اونم درحد نیم ساعت یساعت بیرون میرفتیم کلا هواسم بود دسشوویی ببرم