2777
2789

سلام خانما من اقدام به بارداری کردم والان یک‌ماهه قرص لووتیروکسین مصرف میکنم چون تیروئیدم لب مرز بود ونزدیک پنج بود گفت برای اقدام نیازه مصرف کنی الان روز سی پریود هستم تو سه ماه گذشته پریودم منظم هر بیست و هشت روز بوده ولی این ماه هم زمان تخمک گذاری خیلی درد داشتم هم الان که سی ام پریودم هست سینه هامم درد می‌کنه ورم می‌کنه دوباره خوب میشه کوچیک میشه دردش قطع میشه تاالان سه بار اینجوری شده این ماه وامروز که روز سی ام سیکل هستش دستام می لرزه و احساس ضعف میکنم اما گرسنه نیستم و به غذا میل ندارم زیاد نمی‌دونم بخاطر لووتیروکسین اینجوری شدم یا ممکنه علامت بارداری باشه یا اینکه پریود دارم میشم کسی بوده بعد مصرف یکماه لووتیروکسین این حالت ها بهش دست بده نظرتون چیه درضمن روز بیست و هشت سیکل بی بی منفی بودو بشدت دل‌درد پریودی دارم 

من سالهاست میخورم همچین علائمی نداشتم

خب خداروشکر همش میترسم میگم نکنه دکتر اشتباه داده خیلی ام لاغر شدم اما وزنم کم نشده انگار فقط سایز کم کردم سرم گیج میزنه یکم ضعف دارم شایدم از این ویروس جدیداست من اشتباه میکنم والا از وقتی اقدام کردم همراه یه دردسر دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر همش میترسم میگم نکنه دکتر اشتباه داده خیلی ام لاغر شدم اما وزنم کم نشده انگار فقط سایز ک ...

ان شاالله مشکل خاصی نباشه، اگه ادامه پیدا کرد برو دکتر

من تو اولین بارداریم ، ماه اول یکی دو روز دل درد شدید گرفتم البته اون زمان دارو نمیخوردم