2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی تحریک عصب بعد چیکار میکنن آخه عفونت قرص داد خوردم هیچی حس نکردم بدتر شد 

تحریک عصب دندون علل مختلفی داره،ضربه ی ناگهانی،تحریک براساس جای دندون و عصب،فشار دندون های دیگه به عصب

یا مثلاً عفونت گوشی که به عصب دندون زده،یا تحریک عصب دندون براثر سردرد 

با دهان شویه بشور اون میره الکی نگرانی،برو عکس بگیر بعد بکش راحت 

دست زدم نرفت چند روز اینجوری شده 🥲

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
وقتی تو دهنت اینجوری شده که باید مطمئن بشی از همین دندونته دیگه 

حس میکنم یکی با دستش هی فشار میده

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
دو تا دندون عقل کشیدم یکیش خیلی اذیت کرد.یکی دیگه راحت بود.بستگی به اون ریشش داره .

دو ریشه واس من همه راحته؟ 

دو تا دندون عقل کشیدم یکیش خیلی اذیت کرد.یکی دیگه راحت بود.بستگی به اون ریشش داره .

وای ینی فهمیدی؟؟؟ 😔میترسم برم 

خیالت راحت از دندونته

کشیدنش درد نداره؟ اگ در حال درد باشه بی حسی بزنه یی حس میشه؟