2777
2789
نه چون مامانم اینجور شده ترس باهامه دندونم ک طرف دندونم درد میکنه ولی دکتر گفت شاید از جا دیگ 💔

کدوم دکتر همچین حرفی زده،درد دندون به گوش سر گردن میزنه

بعدم خدایی نکرده سرطان باشه که فقط درد نداره هزار تا علائم دیگم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گرفتی؟ شاید ی دندون دیگه به صورت نهفته داری ،گاها پیش میاد

نه امروز میخام برم جدید گرفتم مال قبله 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
کدوم دکتر همچین حرفی زده،درد دندون به گوش سر گردن میزنه بعدم خدایی نکرده سرطان باشه که فقط درد ندار ...

آره خیلی همش این دردارو دارم

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
اگه درد می‌کنه بکشید .هیچ کارایی هم نداره.خودم هم کشیدم

مال شما هم درد میکرد 

انشاالله خیره عزیزم ولی ربطی به بیماری های دیگه نداره،نهایت اگر عفونت و دندون نهفته نباشه،تحریک عصب ...

یعنی چی تحریک عصب بعد چیکار میکنن آخه عفونت قرص داد خوردم هیچی حس نکردم بدتر شد 

آره خیلی همش این دردارو دارم

من پارسال دندونمو کشیدم به حدی درد میکرد نمیتونستم دهنمو باز کنم یه ماهم بعد کشیدن با قاشق کوچیک غذا میخوردم درد دندون عقل کاملا طبیعیه و بهتره بکشی چون زود خراب میشه و دندونای دیگه رو هم خراب میکنه 

من پارسال دندونمو کشیدم به حدی درد میکرد نمیتونستم دهنمو باز کنم یه ماهم بعد کشیدن با قاشق کوچیک غذا ...

سالم بود درد میکرد؟؟؟ گوشامم درد داره همش 

اره بابا سالم بود زده بود زیر گوشمم غده لنفاوی اندازه نخود باد کرده بود 

منم تو دهنم کنارش انگار تبخال زده باشه سفید 😭

بله دردش خیلی وحشتناک بود داشت کل صورتم رو داغون میکرد

کشیدن درد نداشت؟؟؟؟