2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

839 بازدید | 32 پست

خانما من الان ۳۵ روزه قهر اومدم و شوهرم هیچ خبری ازم نگرفته حالا بابام میخواد به داماد بزرگشون زنگ بزنه و بگه که با خونواده شوهرمو مطلع کنع که ما میخوایم بریم اسباب و جهیزیه امو بر داریم به نظرتون اینکار خوبه یا نه ؟ چون تو خونوادشون نزاشتن کسی بفهمه غیر از دختراش

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیمات قطعی شد؟ تو خیلی بی تابی می‌کنی رها. مطمعنی جدا شی خودت رو اذیت نمیکنی؟

اگه تصمیمات برای جدایی قطعی هست به نظرم به همون داماد بگو. چون انگار پدر و مادرش خیلی بی عرضه و بی دست و پا هستن. بگو مرگ یه بار شیون یه یار

استردا. جهازیع داری ؟؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عجله نکن اگ واقعا ب انتها رسیدی اینکارو کن اگر باز جای فرصت هست اینکارو کنی کاملا خراب کردی

الان ۳۶ روز شده و نیومد خیلی پریشونم مثل یه پرنده شدم که خودشو هی میزنه به درو دیوار

گناه من سادگی بود .

بعدش هم اینو خواهرانه بهت میگم به خودت برس. من هم شرایطم مثل تو هست. این مدت مشاور رفتم کلی. پیش روانشناس هم رفتم به موازاتش . قرص آرامبخش گرفتم.با مشاور حرف میزنم . اینجا ما دلداری می‌دیم اما اینجا هر کسی فقط یه تجربه خودش رو داره. مشاور و دکتر کلی زندگی دیدن و به صورت حرفه ای این کارها هستن. درسته توی برزخ هستی اما دیگه خیلییییی بی تابی. انشالله مشکلت حل بشه به بهترین نحو . و اینکه یکی دو ماه بعد تاپیک بزنی بگی چقدر خوشحالی

واسه چی قهر کردی؟ موضوع اگر حیلی جدی بوده بکن

دلایل قهرم اعتیاد و دروغگویی 

طی ۱۰ سال ازدواج هیچ پیشرفتی نکرد نسبت به هنه کار بیخیال و بی نسئولیت هست وخیلی چیرای دیگه 

گناه من سادگی بود .
تصمیمات قطعی شد؟ تو خیلی بی تابی می‌کنی رها. مطمعنی جدا شی خودت رو اذیت نمیکنی؟ اگه تصمیمات برای جد ...

من اصلا نمیخوام جدابشم اصلا ولی نیومد کاش یکی یکاری میکرد خاک برسر خونوادش

گناه من سادگی بود .
قصدم طلاق نیست ولی شوهرم نیومد دنبالم

اگر از طریق قانون. میخای چهار برداری ممکنه شکایت کنه 

باهاش صحبت کن بگو‌مبخان جهازم بیارم 

‌‌ اگر قبول کرد ک ها 

اگر ن.  ممکنه. دعوا بشه 

من پارسال.شوهرم مدام میکغ گفت  برو جهازت.  ببر خونه بابات هی می‌گفت. برو گمشو خلاصه من جهازم جمع جور کردم د مامانم و خانوادم. ماشین کرایه کردن. اومدن شهر. ما 

کلی جهاز رو  جمع جور و بار زدیم .

پدرشوهرم پلیس خبر کرد 

و صورت جلسه نوشت  پلیس ک این کار غیر. قانون ی بوده گفت الان ما میباس شمارو‌ بازداشگاه ببریم 

ولی نبردیم .

خلاصه. جهاز رو برگردوندیم خونه 

ومن دیگه رفتم خونه بابا 

حکم  جهاز رو گرفتم هنوز هنوز نرفتم جهاز رو بیارم 

شاید برا ماه آینده برم جهاز بیارم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بعدش هم اینو خواهرانه بهت میگم به خودت برس. من هم شرایطم مثل تو هست. این مدت مشاور رفتم کلی. پیش روا ...

ممنون عزیرم واقعا مثل یه دوست هستی 

از کجا متوجه شدی پریشونم انقدر مشخصه اگه ببینیم چی میگی

گناه من سادگی بود .
  اگر از طریق قانون. میخای چهار برداری ممکنه شکایت کنه      باهاش صحبت کن ...

ما میخ ایم به دامادشون اطلاع بدیم و به اونا بگه اگه توافق کردن بریم وگرنه از دادگاه پیش میریم بعدشم یه دفعه بره بفروشه وسایلمو اونوقت چی میشه؟

گناه من سادگی بود .