2777
2789

من یه جاری دارم با شوهرش فست فود دارت کلا دست پختشم عالیه همه مدل غذا و آش و ... بلده کلاسم رقته بود قبلنا. موقه هایی که میخاد بیاد خونه ما ب جز پلو اکه بخوام حاضری درست کنم نمیدونم چی بپزم چون اونا تو فست فودیشون همه غذاهای حاضری رو دارن ... دست و پامو گم میکنم ... شما باشید واسه شام چی میپزید جدید باشه بصرفه هم باشه. حاضری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا؛همه چیز را همگان دانند

هرکسی توی یه چیزی حرفه ایه؛ایشونم شغلش همینه و شغل و حرفه من یه چیز دیگه

غذایی رو بپز که توی طبخش مهارت داری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من خودم همه چی بلدم بپزم،فست فودیم زیاد میپزم،ولی اگرم جایی برم که غذا همونارو بپزن دویت دارم،چون همه که عین هم نمیپزن

دستپخت های بقیه رو دوست دارم امتحان کنم

اینجور وقتها بیشتر کباب و جوجه و خورشتی بپز

نه

چون خودم شف هستم.

یه نصیحت

هیچوقت باهشون تو حرفه شون رقابت نکن

اگه فست فودی کار میکنن شما برو سمت غذاهای ملل یا سنتی

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود