2777
2789

اردیبهشت ماه رفتم برای چکاپ دندون و سونو گرافی به خاطر درد شدید شکم ولی کلی مریضی برام در آوردن😐من عفونت ادراری داشتم درد شکم ام برا همین بود،گفتن تنبلی تخمدان داری تو سونو،دکتر زنان ام بهم گفت شاید بارداری!اینکه کلی استرس کشیدم یه طرف،خرجایی که کردم ام یه طرف،کلی پول دادم برا آزمایش هورمون ،بارداری...چربی خون و کم‌خونی و...،برا دکتر زنان،متخصص داخلی....در نهایت نه باردار بودم نه تنبلی تخمدان داشتم...به دروغ ادمو کلی اینور و اونور میفرستن که آزمایشگاهشون و دکترای کلینیکشون بیکار نمونن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه اکثر پزشکان ،وکلا ،مراکز آموزشی ، ... همه فقط پول می‌شناسن و وجدان کاری رو بوسیدن گذاشتن کنار

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اسی عفونت ادراری هم نداشتی ؟؟؟؟؟؟

مطمنم اونم الکی بوده گفتن داشتی چون من گرفتگی عظلات شکم داشتم و سوزش و...نداشتم و با وجود خوردن قرصاشون دردم نرفت،سرم ام زدم بازم نرفت چون نمیدونستن علت چیه الکی گفتن عفونت.

این دیگه نوبره رسما ملت دارن میچاپن  هر چی بیشتر وارد این سیستم بشی همونقدر اذیت میشی

دقیقا...الان یادم اومد ازمایش ادرار اورژانسی و بستری شدن و سرم ساعت ۵ صبح رو نگفتم😅

وا این چیه میگید، درد شکم هر چیزی ممکنه باشه به خاطر همین دکتر فرستاده ازمایش های مختلف مطمئن بشه چیزی نیست.

من والا یه قندم بالا بود صد تا ازمایش دادم ببینه چیز دیگه ای نیست.

یه دونه سمت راست شکمم درد میکرد فرستاد سونو برای کلیه و تخمدان و بعدشم معلوم شد عفونت داشتم اصلا ...

برای هر چیزی اعتراض نکنید اینقدر

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
منم ۴سال پیش یه دندون عصب کشی کردم پر مردم و کامپوزیت اون موقع حدود ۲میلیون خرج برام داشت، که الان ش ...

پدرم چندسال پیش دندونشو عصب کشی و پر کرد

یکی دوسال پیش ماده اش در اومد بابام میگفت حس میکنم یه چیزی داخل دندونم هست

یه تیکه پنبه توش پیدا کرد؛بخاطر اینکه ماده کمتری استفاده کنه پنبه گذاشته بود توی دندونش

دکترشم معروف بود مثلا...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵