2777
2789

ولی چون شوهرم رفته راننده جاده شده همش میگن راضی نیستیم نفرین میکنن که نون سواره تو پیاده باشی😔😔😔

چه دعایی یه پدر مادر برا بچشون میکنن

ای خدایی که جای حقه چرا یکاری نمیکنه

دوازده سال عروسشونم  شمامون تو نشده 

انقد با احترام رفتار میکنن جلو خودم و همه پولدارن 

شوهرم که پسرشون باشه همیشه دوسشون داشته و با ادب باهاشون رفتار کرده

هیییچ کمکی بهمون هیچ وقت نکردن 

ببخشید یعنی چی نون سواره تو پیاده باشی

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

همه فامیل از شوهرم تعریف میکنن خودش رو پای خودش‌واستاده 

پدرش پولداره ولی همش اذیتمون میکنه 

پیش هر کی میرسه میگه علی(شوهرم)توقع پول داره از من 

منم بهش نمیدم ،با اینکه هیچ وقت شوهرم تقاضای پول نکرده ازشون شده دلخور بشه ولی بی احترامی هیچ وقت دلم برا شوهرم میسوزه این همه سختی میکشه ،اخرم اونا ناراضین دلم شکستس زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن این کار تخر عاقبت نداره و فلان شوهرم خیلی علاقه داره به این کار 

والا شوهر من ۱۲ سال پیش نیسان داشت ،تو جاده کار میکرد ،از همون نیسان تلاش کرد الان دو تا تریلی داره .کار جاده اگر ماشین برا خودت باشه ،هم ردیفی با اونیکه که کارگاه داره یا یه کارخونه کوچیک 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
والا شوهر من ۱۲ سال پیش نیسان داشت ،تو جاده کار میکرد ،از همون نیسان تلاش کرد الان دو تا تریلی داره ...

من شوهرم تازه شروع کرده و راننده شده (رو ماشین کسی) کار میکنه ولی علاقهداره میگه رانندگی نکنم سر چه کاری برم

والا شوهر من ۱۲ سال پیش نیسان داشت ،تو جاده کار میکرد ،از همون نیسان تلاش کرد الان دو تا تریلی داره ...

دو سه سال پیش نیسان داشتیم چه پول با برکتی داشت اشتباهی که کردیم این بود فروختیم ولی بازم شکر

من شوهرم تازه شروع کرده و راننده شده (رو ماشین کسی) کار میکنه ولی علاقه داره میگه رانندگی نکنم سر چه ...

عیب نداره زرنگ باشه ،بالاخره یه روزی برای خودش کار میکنه .

ولی خو اون‌هم پدر و مادر هستند ،نگران خطرات جاده هستند .

بعدم اگر اونا واقعا پولدار هستند ،پسراشون رو حمایت کنند .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
عیب نداره زرنگ باشه ،بالاخره یه روزی برای خودش کار میکنه . ولی خو اون‌هم پدر و مادر هستند ،نگران خط ...

به این وقت قسم همیشه ادعا بودن 

من میگم اگر کمک نمیکنید لااقل سد نشید بزارید کار کنه من دوتا بچه دارم گناه دارن تو نداری بزرگ بشن حسرت اطرافیانو بخورن

به این وقت قسم همیشه ادعا بودن  من میگم اگر کمک نمیکنید لااقل سد نشید بزارید کار کنه من دوتا ب ...

میگن تو شهر کار کن خونه که داری بخور نمیرم در میاد 😢

ولی شوهرم میگه دوست دارم پیشرفت کنم ما یه خونه ۶۰متری داریم منم نگرانم ولی خب چه کنم