2777
2789
عنوان

این دردو به کی بگم😔😔تف سربالاس ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 21 پست
دو سه سال پیش نیسان داشتیم چه پول با برکتی داشت اشتباهی که کردیم این بود فروختیم ولی بازم شکر

اره اشتباه کردید ،ما نیسان داشتیم ،بعد اونو فروختیم خاور خریدیم ،در کنار خاور ،یه خاور دیگه خریدیم، خونه خریدیم ،سواری خریدیم ،همه رو فروختیم کامیون خریدیم، اونو فروختیم ترلی خریدیم ،ولی تا به همین لحظه پدر صاحب شوهرم و خودم در آمده. 

هفته ای یکبار شوهرمو میبینم .

تا خرخره هم بدهکار یه تریلی دیگه هستیم .ولی بازم روزی صد هزار بار شکر .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
میگن تو شهر کار کن خونه که داری بخور نمیرم در میاد 😢 ولی شوهرم میگه دوست دارم پیشرفت کنم ما یه خون ...

از دیروز که یه سری حرفا بگوشم رسیده همش دمقم میگم خدایا انقد اینا دل بچشونو مارو میسوزونن چرا کاری نمیکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این وقت قسم همیشه ادعا بودن  من میگم اگر کمک نمیکنید لااقل سد نشید بزارید کار کنه من دوتا ب ...

اهمیت نده ، یه گوش در ،یه گوشه دیگه دروازه. 

چرا خودتون رو اذیت میکنید ،اگر میدونی همسرت کار درستی میکنه ،پشتش وایسا. 

رانندگی اعصاب میخواد و تمرکز .

پس سنگ ضرور همسرت باش ،تا ایشون به کارش برسه

از دیروز که یه سری حرفا بگوشم رسیده همش دمقم میگم خدایا انقد اینا دل بچشونو مارو میسوزونن چرا کاری ن ...

اهمیت نده ،پلی شو برای همسرت .

ما سر تریلی آخری، هر چی داشتیم فروختیم ،طلا ،سکه ،سواری شاسی بلند ،یعنی در حد مرگ خودمونو تکوندیم، ولی پشت شوهرم وایستادم. اونم انجام داد ،درسته الان سواری نداریم ،پنج ماه پیاده هستم ،ولی میگذره .

ادم اکر میخواد پیشرفت کنه باید پی همه چیز رو به تنش بماله. چه حرف دیگران ،چه سختی های که میکشه .

انشالله ،همش میگم خدایا مارو پیش دوست و دشمن خار نکن

نمی کنه، اگر تلاش کنید و خدا ببینه ،حتما راه باز میکنه .اینا رو دوستانه به همسرت بگو ،تا مشوق همسرت باشی .