2777
2789
عنوان

اگه میخواستید خودکشی کنید چه نامه ای بجا میذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 108 پست
من 4 ساله ازدواج کردم عزیزم 💔 من شوهرم خیلی خوب بود ولی هروز از دیروزش بدتر شد امروز بهش گفتم خیلی ...

عه مثه شوهرمن 

تاپیک اخرمو ببین تازه گذاشتم

دلم خونه

چجوری تو خودت میریزیو تحمل میکنیو هیشکی نمیفهمه؟

من احساس میکنم تواین چن وقت پیرررر شدم:)

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خونواده به درد نخورم مینوشتم.

هیچ وقت درکم نکردین، انقدر زندگی را برام سخت کردین که به راه آخر فکر کنم.‌ خودخواهی هاتون، اذیتاتون، درک نکردن هاتو، بی فکری هاتون باعث این اتفاق شد.

تا اخرین لحظه عمرم حسرت یه محبتتون به دلم موند. حسرت اینکه یه بار بهم بگید دوستت دارم، بگید غصه مشکلاتتو نخور ما پشتتیم کمکت میکنیم. چیزایی رو ازم دریغ کردید که انجام دادنش سخت نبود! به اندازه گفتن یه جمله راحت بود!

من اون بچه ای که هیچ وقت نمیخواستیدش برا همیشه رفت، حالا بدون اون زندگی عالی تونو ادامه بدین.

🤦🤦🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
حیف نیست زندگی ای که من دارم حیف نیستم فقط کاش تموم میشد که خودم تمومش نکنم و خانوادمو انگشت نما ...

خدانکنه دختر... 

چرا هم خودت حیفی، هم جوونیت 

به فکر تموم کردنش نباش، از ی جایی شروع کن حتما مثل من عاشق زندگیت میشی

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
اموالم رو صرف امور خیر کنید، مراسم خوبی برگزار کنید اما تجملی نباشه، برای آمرزشم دعا کنید شاید این گ ...

موافقم، من شنیدم مرگ فرزند خیلی دردناک تر از مرگ پدر و مادره حتی

اخی چ دوست وفاداری 🥲🥲

قربونت برم🥲🤍🥺.خیلی رفیقمو دوس دارم ولی نمی دونم اون دوسم  دارع یا ن‌.مویقعی ک این تاپیکو دیدم ب یادش افتادم و تو دلم گفتم من بعد از مرگمم نگرانتم ک کسی بهت اسیب نزنه‌.چون رفیقم شدیدا مهربونه و توی هر رابطع ای ک رف پسرها اذیتش کردن و بعد از کات نابود شد‌.و حس میکنم لخاطر همین کمبود محبت داره .همش سعی میکنم وقتی پیشش هستم بوسش کنم نوازشش کنم‌.بغلش کنم‌.موهاشو نوازش کنم.باهاش با محبت صحبت کنم.اونم خیلی بامحبته ولی نمیدونم واقعا دوسم داره یا ن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خودکشی ناموفق داشتی؟ یاا؟؟ 

نذاشتن انجام بدم...

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
موافقم، من شنیدم مرگ فرزند خیلی دردناک تر از مرگ پدر و مادره حتی

من فکر میکنم اگه بمیرمم برا خونواده م مهم نیس 😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️