خدانکنه دختر... چرا هم خودت حیفی، هم جوونیت به فکر تموم کردنش نباش، از ی جایی شروع کن ...
میدونی فک میکنم تا آخرین لحظه عمرمم یه روز خوش نبینم
حالم بده خیلی بد
منتظر یه بهونم بزنم زیر گریه
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مینوشتم که روی سنگ قبرم بنویسید فرزند زمین من فرزند کسی نیستم
اخخخخ گفتی. منم بچه هیشکی نیستم. من یه دختر تنها و بی کسم 😭😭😭
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
قربونت برم🥲🤍🥺.خیلی رفیقمو دوس دارم ولی نمی دونم اون دوسم دارع یا ن.مویقعی ک این تاپیکو دید ...
معلومه ک دوستت داره. کیو میخاد بهتر از تو 🥲❤️
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
فداتشم مهربونم..اگ نداشته باشه چیی؟🥺🥲..من ی دوسته دیگم دارم ک حس میکنم این رفیقم اون دوستمو بیشتر از من دوس داره.(امیووارم متوجه شده باشی🥲🤣).با ایتکه اون بهس خیلی بیمحلی میکنه و سرد برخورد میکنه.نمیدونم.انگاری شانسمه.باهرکی رفیق شدم مهربون بودم باهاش ولی بعدش همه باهم بد تا کردن.