2777
2789
عنوان

اگه میخواستید خودکشی کنید چه نامه ای بجا میذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 108 پست
خدانکنه دختر...  چرا هم خودت حیفی، هم جوونیت  به فکر تموم کردنش نباش، از ی جایی شروع کن ...

میدونی فک میکنم تا آخرین لحظه عمرمم یه روز خوش نبینم

حالم بده خیلی بد

منتظر یه بهونم بزنم زیر گریه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروز به دوستت زنگ بزن یا پیام بده و همین حرفها رو بهش بزن

متاسفانه شدیدا خجالتی ام‌.من شمارشو دارم ولی اون نداره شمارمو.و میترسم ضایع بشم اگ بهش پیام بدم..میترسم اون دوسم نداشته باشع🥺

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
مینوشتم که روی سنگ قبرم بنویسید فرزند زمین من فرزند کسی نیستم

اخخخخ گفتی. منم بچه هیشکی نیستم. من یه دختر تنها و بی کسم 😭😭😭

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عه مثه شوهرمن  تاپیک اخرمو ببین تازه گذاشتم دلم خونه چجوری تو خودت میریزیو تحمل میکنیو هیشکی ...

من کلا درونگرام به روی خودم نمیارم 

ولی از درون داغونم الان به مرحله ای رسیدم که دوست دارم بمیرم 

اندازه یه دنیا دلم پره. وقتایی دیگه آستانه تحملم تموم میشه تو تنهایی گریه میکنم تا یکم خالی شم 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️
قربونت برم🥲🤍🥺.خیلی رفیقمو دوس دارم ولی نمی دونم اون دوسم  دارع یا ن‌.مویقعی ک این تاپیکو دید ...

معلومه ک دوستت داره. کیو میخاد بهتر از تو 🥲❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

اسی از تاپیکت گریه م گرف. 🥲

معلومه ک دوستت داره. کیو میخاد بهتر از تو 🥲❤️

فداتشم مهربونم..اگ نداشته باشه چیی؟🥺🥲..من ی دوسته دیگم دارم ک حس میکنم این رفیقم اون دوستمو بیشتر از من دوس داره.(امیووارم متوجه شده باشی🥲🤣).با ایتکه اون بهس خیلی بیمحلی میکنه و سرد برخورد میکنه.نمیدونم.انگاری شانسمه‌.باهرکی رفیق شدم مهربون بودم باهاش ولی بعدش همه باهم بد تا کردن.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
میدونی فک میکنم تا آخرین لحظه عمرمم یه روز خوش نبینم حالم بده خیلی بد منتظر یه بهونم بزنم زیر گریه

روز خوش برای خودت بساز 

نمیشه که بشینی فقط گریه کنی اینجوری تک تک  لحظات زندگیت دچار فاز منفی میشه، به خاطر همین یک  روز خوش نمی بینی... 

حیف این زندگی که اینجوری بخوات سپری بشه

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
من فکر میکنم اگه بمیرمم برا خونواده م مهم نیس 😑

نه، تازه وقتی نداشته باشنت قدرتو میدونن، آدما کلا همینن تا وقتی چیزی رو از دست ندن قدرشو نمیدونن. ولی تو هیچوقت این کارو نکنیا