2777
2789
عنوان

اگه میخواستید خودکشی کنید چه نامه ای بجا میذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 108 پست

هیچکس از خانوادم تو هیچکدوم از مراسمم نباشن چون تو زنده بودنم نبودن 

دخترمم به باباش میسپارم و می خوام عین چشاش ازش مواظبت کنه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نامه می‌نوشتم فقط در مورد بدی های شوهرم  می‌نوشتم چقد اذیتم کرده و من ریختم تو خودم  ...

میفهممت💔

میشه بگی چن ساله ازدواج کردی؟

من تازه اول راهممو کم اودم بلد نیستم مقاومت کنم خسته ام

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
درسا .مامان بابا .عاشقتونم. رفیق دلبرم فاطمه ی عزیزم هیچ وق نشد بهت بگم اما من بیتهایت دوستت داشتم. ...

اخی چ دوست وفاداری 🥲🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الهی🖤🥺امیدوارم مامان بشی یه نی‌نیه قشنگ بدنیا بیاری، مطمئنم یه مادر فوق العاده میشی:)

فدات مهربون 😭

زندگـے درسـت مثل نقاشــے کردنه با امید بکش و با عشـق رنگ کن 💛🌈🍭

موز گرونه

😎دیگه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میگفتم مامان تو هیچ وقت نفهمیدی که من چی میکشم من دوستتون داشتم ولی زندگیمو دوست نداشتم

چرا زندگی دوس نداری 

حیف این زندگی نیست.... 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 

من هنوزم ناممو دارم یکم درد و دل کردم باخانوادم و چیزای جزئی نوشتم🥲💔

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر