2777
2789
عنوان

اگه میخواستید خودکشی کنید چه نامه ای بجا میذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموالم رو صرف امور خیر کنید، مراسم خوبی برگزار کنید اما تجملی نباشه، برای آمرزشم دعا کنید شاید این گناه کبیره مورد بخشش خدا واقع بشه،مرگ من نه بخاطر کسی است نه چیز دیگه ای ،فقط خسته ام از زندگی کردن .پدر و مادر عزیزم بزرگترین ظلم را با مرگم در حق شما کردم به بزرگی خودتون ببخشید و حلالم کنید.

اما انصافا نباید خودکشی کرد،این دنیامون که جهنمه ،اون دنیارو ام جهنم ابدی کنیم؟؟؟ توروخدا قبل از خودکشی به دل پدر مادرتون هم فکر کنید،بخدا گناه دارن اینهمه زحمت کشیدن.‌‌...

همتون مقصرین همتون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

میفهممت💔 میشه بگی چن ساله ازدواج کردی؟ من تازه اول راهممو کم اودم بلد نیستم مقاومت کنم خسته ام

من 4 ساله ازدواج کردم عزیزم 💔

من شوهرم خیلی خوب بود ولی هروز از دیروزش بدتر شد امروز بهش گفتم خیلی وقته دیگه تو وجودت هیچ رحم و انسانیتی نمیبینم 🙂

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️
چرا زندگی دوس نداری  حیف این زندگی نیست....

حیف نیست

زندگی ای که من دارم حیف نیستم

فقط کاش تموم میشد که خودم تمومش نکنم

و خانوادمو انگشت نما نکنم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

میگفتم خیلی خسته شدم ناراحت نشین.اینجوری برا هممون بهتر میشه تا عروسی بچمم شوهرم ازدواج نکنه. خیلی ...

حالا من یه تاپیکی زدم ولی تو چرا باید به این چیزا خیلی فکر کنی🤨😑بیخیال بابا فکرو خیال نکن دختر

اشکال نداره میگیم ی چندتا گیلاسم بزارن کنارش

گوجه سبزم بزارید

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا