2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم همشو اجرا کردم  ولی نتیجه نگرفتم بعدم تو دایرکت بهشون گفتم منو بلاک کردن تو اینستا&nbs ...

سلام میشه بگین چطوری بود ؟ منظورم اینه که نمیخواد جزیی بگین، در کل میوه‌ میگن زیاد داره درسته؟

من خریدم همشو اجرا کردم  ولی نتیجه نگرفتم بعدم تو دایرکت بهشون گفتم منو بلاک کردن تو اینستا&nbs ...

شما ک نتیجه نگرفتبد میشه همشو بگی ک بقیه نرن بخرن الکی اون حق ناس کرد الکی پول گرفت ازتون 

دقیقااا

این نامردی که ۶۹۰ تومن از بقیه پول میده ی مشت چرت پرت تحویل بده من ی روز میخاستم بخرم گفتم اگه نشد رژیمش همه جا پخش میکنم مو به مو که بقیه مثل من پول ندن به اونی ک حق ناس میکنن من اگه جایی این بودم رژیمش توهمه بخشا اینستا تلگرام همه جا پخش میکردم درس عبرت بگیرهه

این نامردی که ۶۹۰ تومن از بقیه پول میده ی مشت چرت پرت تحویل بده من ی روز میخاستم بخرم گفتم اگه نشد ر ...

دقیقا ، من واسه یکی از همین پیجا که الکی ازم پول‌گرقت و چندتا وییس طبیعت و صدای آبشار داد واسه انرژی درمانی لاغری و روشن شدن پوست و روشن شدن چشم واسه خودم، چندماه استفاده کردم نتیجه نداد بهش گقتم خوند حواب نداد،منم همه لونا پخش کردم ،حتی کسایی ک کامنت گذاشته بودن که میخوان ازشون بخرن رقتم دایرکت بهشون دادم ویس هارو گفتم تول اینارو امتحان کن اگه جواب داد برو‌ از خودشون دوباره بگیر، که بعدها یکی به گوشش رسونده بود من دارم همچین کاری میکنم،من رو‌بلاک کرد بعد 

دقیقا ، من واسه یکی از همین پیجا که الکی ازم پول‌گرقت و چندتا وییس طبیعت و صدای آبشار داد واسه انرژی ...

ارههه دیگ اینجوری ادما حقشو این کار باهاشون کنی