2777
2789

سلام بچه ها دوس دارم نظرات شمارم بدونم بهترین راه حل هارو هم بهم پیشنهاد بدین...میخام منصفانه تصمیم بگیرم...خب بچه ها دیشب دوستای همسرم قرار بود بیان خونمون شام من ازصب ساعت ۹پاشدم گردگیری و دستمال کشی از سرامیک خونه بگیر تا دستشویی که تاید زدم وایتکس کردم شستم ولی واقعیتش خودم از عمد زیر دوتا کاناپه هارو دستمال نکشیدم چون هفته پیش کشیده بودم  ساعت۲ظهر تموم شدم دیگ نا نداشتم کمرم تا نمیشد همسرمم اومد شام رو گذاشت رفتم حموم یه دوش گرفتم اومدم بیرون یکم ریخت و پاش بود دوباره شستم و جمع کردم تا هشت شب ما داشتیم تقلا میکردیم واس دوتا مهمون،مردم اینقدر مهمونیاشونو ساده و راحت میگیرن که همسر من بخدا انگار شاهزاده ولیعهد میخاد بیاد هم پوست هودشو میکنه هم منو،هی بهم امرو نهی میکنه هم بهم گیر میده دیشب اینقدر خسته شده بودم گفتم که داری خیلی اذیتم میکنیا من دارم کارمو انجام میدم بخدا همینو مه گفتم بهم برگشت گفت خفه شو میام لهت میکنم اذیت چیت کردم شروع کرد به داد و بیداد شروع کرد به فحاشی که اره توام مثل ننت فقط میخای بخوری بخابی بی عاری نمیدونم گثیفین گالویی این اصطلاحات،من بدبخت مامانم نه گثیفه نه تنبل جیگرم داره میسوزه از اینحرفاش اخه برم به کی بگم تو این شهر غریب گیر افتادم اینم از اخلاق گندش،جرات یه اعتراض کردن بهش رو ندارم جرات اینو ندارم بهش بگم این همه مهمون دعوت نکن میکنی هم منو عذاب نده توام مثل اونا راحت و اسوده باش چرا از جون مایه میزاری خون منم میکنی تو شیشه...از فحش مادر پدر گرفته تا هفت جدمو اب میکشه...خوبیایی هم داره نمیگم همش بده مثلا دست و دل بازه،شکاک نیس بهم چون چیزیم ندارم ،هرچی بخام میگیره خیلی لارج خرج میکنه ولی چه فایده خیلی جوشی و بد عنقه خیلی دلم شکسته ازش خیلی نمیدونم چیکار کنم،دوس دارم بزارم برم ولی نمیدونم برمم ازم حمایت میشه یا اونجام اوضاع بدتر ازینجا میشه موندم واقعا چیکا کنم

کلا بعضی آدما خیلی تو رفاقت معرفت به خرج میدن، زن و مرد هم نداره

شاید اون‌دوست همسرت هم یه کاری واسه همسرت کرده و همسرت هم خواسته حسابی از خجالت اون بنده خدا در بیاد 

تو هم حق داری ولی خستگی تو یه جور دیگه ای هم میتونستی بهش بفهمونی، چون گفتی اذییتم میکنی اون جوش اورده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا بعضی آدما خیلی تو رفاقت معرفت به خرج میدن، زن و مرد هم نداره شاید اون‌دوست همسرت هم یه کاری واس ...

نه باور کن من هرکیو دیدم مث همسر خودم نبوده...کاری ندارم سنگ تموم بزاره ولی به من گیر میده مثلا برنجو ابکش میکرد بهم گفت شویدو بشورم شستم گفت بریز قاطی برنج داشتم میربختم اینم پخش نمیشد چن چسبیده بود بهم شویدا سر اون هی اوقات تلخی هی غر میزد هعی اعصابموریخته بهم

نه باور کن من هرکیو دیدم مث همسر خودم نبوده...کاری ندارم سنگ تموم بزاره ولی به من گیر میده مثلا برنج ...

اها‌میفهمم چی میگی

شاید ذهنش از چیز دیگه ای درگیره

یا از چیز‌دیگه ای ناراحته

البته یکی از آشناهای ما هم هست که به شدتتت رو تمیزی خونه و این چیزا حساسه

ینی دوتا تیکه ظرف تو ظرفشویی باشه به خانومش میگه چرا اینا رو نشستی 

کلا اخلاق بعضیا این شکلیه 

هرکسی یه جوریه دیگه

دوست خوبم سلام،امیدوارم الان که داری این کامنت رو میخونی غرق در خوشبختی♥️🧿 و آرامش✨✨ باشی و بهترین اتفاقات زندگیت🤩😍 به زودی برات اتفاق بیفته🤲💞🏞🏡🌄

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین یعنی (چت و ویس)تو تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،سروش،

بله،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم حضورتون📡

یعنی میتونین تو خونه زیر باد کولر بشینین و بصورت آنلاین با مشاورتون صحبت کنین🏠📱😍

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👧‍👦در زمینه های اختلافات زناشویی👫،همسرداری💏،فرزند پروری👩‍👦،آموزش جذب همسردلخواه💐،آموزش مهارت های افزایش اعتمادبنفس و عزت نفس🐛🦋 و....

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(✅طلاق،✅مهریه،✅نفقه،✅جهیزیه،

✅حضانت،✅ارث،✅نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)

🔴نگارش انواع دادخواست،لایحه و اظهار نامه در اسرع وقت

لیست حق المشاوره💰:

مشاوره خانواده یکساعته:۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای:۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای:۶۰تومن

🎺🎺🎺توجه داشته باشین که میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩

پاسخگویی ۲۴ ساعته،حتی ایام تعطیل🌝🌚🌞🌙

شماره همراهم خدمتتون:

📱09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

همه مردا بدیهایی دارن ولی خییلی تومخه بدم میاد از این مردایی که تو کاره خونه دخالت میکنن شوهره من چیزی بگه مبگم تو زنی یا من؟حرف نزن دخالتم نکن . من خودم کارمو بلدم به کسی ام ربطی نداره  

کلا مردا نباید تو کارهای خانمهاشونانقدر دخالت کنن

مدام امرونهی کنن 

اینجور مردها خیلی خودشونو کاربلدو زرنگ میدونن کار خانم خونه رو قبول ندارن ودماغ مبارکشون تو تمام کارهای زنشون هست 

شوهر منم اولاش خیلی خیلی امرونهی میکرد 

مثلا می‌خواستیم بخوابیم میگفت 

آب بیار 

بعد می‌آوردم میرفتم رو تخت 

دوباره میگفت اون شلوار راحتیم و بیار 

دوباره من رو تخت میگفت گوشیمو بیار 

بعد اون یکی بالشت 

بعد اون یکی پتورو بعد ......

اولاش رودرواسی داشتم ولی به مرور درست شد الانم ولش کنی درخواستهاش شروع میشه 

ولی کیه که انجام بده 

مشکل شوهرت خیلی حاد نیست ولی حس کارفرما کارگریش گرفته

میتونی درستش کنی

زودجوشیش هم رو مزاجش کار کن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید