تاحالا واستون اتفاق افتاده که هرراهی میرید تهش بن بسته و یا بیمار بشید یا ضربه یا کلا شده موقع ایی که میخواید دوبارع بلند شید خدا بزارع تو کاستون و یه بلای دیگه سرتون بیاره بدون اینکه درش دخیل باشید واقعا چرا اونی که ضربع زده و باعث همه این بیماریاس صحیح و سالمه کنار کیس جدید ولی مورد ظلم واقع شده باید باز تبعات بده
بله اشتباه بهمون یاد دادن بدی به ذات خداوند راهی نداره بدی ها از سمت بدها هستن و یه قسمتی از چیز ...
وقتی طرف اینقدر اصرار میکنه و خانوادش واسع جلب اعتمادت اومدن باهات صحبت کردن بعد بفهمی همه چیز دروغ بوده اینجا یه کمی کمک خدا لازم بود ک حداقل نشونه ایی میفرستاد که رات اشتباهه نه اینکه بگی خدایا اگه این ادم درسته هست امشب پیام بده و طرف بعد چند ماه همون شب پیام بده و این سری جدی تر بیاد
چر خ گردون گر دو روزی بر مراد ما نیافت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🌹
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
بیو نوشتم عزیزم متولد ۷۷ من همه راه هارو رفتم از همه فرصتامو استفاده کردم 🥲 دیگه نمیدونم این اتفاقا ...
عزیزم تو که سنی نداری🥰
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
دنیاست یه روز خوبه یه روز بد چر خ گردون گر دو روزی بر مراد ما نیافت دائما یکسان نباشد حال دور ...
کاش یه روزش بر مراد من برع اینقدر که ... نمیخوام منفی نگر هم باشم ولی کسایی ک از داستان زندگیم خبر دارن خودشونم جرعت ندارن دیگه حرف انگیزشی بهم بزنن نمیدونم انگار خدا رهام کرده🥲
کاش یه روزش بر مراد من برع اینقدر که ... نمیخوام منفی نگر هم باشم ولی کسایی ک از داستان زندگیم خبر د ...
میدونم چی میگی و چ حسی داری ولی اینو یادت باشه خدا هیچ وقت ما بنده هاشو رها نمیکنه این ماییم که ازش دور میشیم🙃میدونم بهترین ها در انتظار زندگیته معلومه قلب مهربونی داری❤
ذکر چی🥲 قرآن بقره رو قبل این اتفاق همش میزاشتم معوذتین میخوندم
استغفار درمانی عالیه
اگه بتونی روز ۵۰۰ تا استغفار کنی خیلی خوب میشه
قربونت برم عزیزم🫂🥲🥲🥲 خودتم ❤️🦋امیدوارم همین بشع من حتی میترسم امیدوار باشم کاش این خوب بشه کابو ...
🥰❤
الهی همه درد و غمات از وجودت و این دنیا محو بشه الهی خوشبخت دنیاو آخرت بشی عزیزم🥺♥