2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بندرم کنار دریام قیمتا رو میدونم این فصل چون زیاده حدوده ۴۰۰ هست دم عید که کم میشه میره بالا ق ...

تا برسه تهران می کنن دو میلیون و خرده ای 😐

کیفش رو ببرید شما که اینقدر نزدیک هستید به دریا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تا برسه تهران می کنن دو میلیون و خرده ای 😐کیفش رو ببرید شما که اینقدر نزدیک هستید به دریا

اره دیگه

در خدمتیم💖

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یبارمهمون داشتم رفتم ماهی بگیرم گفتم هوورتازه هست گفت اره  نشستم پاک کرد پلاستیکوبرداشتم حس کردم بومیده رفتم توماشین چک کردم دیدم بله ماهی بومیده گذاشته توپلاستیگ گره زده گذاشته پلاستیک دوم متوجه نشم  رفتم داخل گفتم ماهی مونده  فاسد گذاشتی گفت نه گفتم خیلیم خوب الان زنگ میزنم بهداشت بیادخودمم میشینم تابیان  ماهیابرداشت پولمودادگفت خانم شمامشتری نیستی  نمیدونم بعدبه کی فروختشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شیر نیست عزیزم همون آزاد جنوب و شمال داریم که قیمتش از همه ماهیا پایین تره

اره همون آزاده 

خب دلیلش چیه قیمتش از همه پایین تره؟؟ 

تازه سال پیش 100 بود؟؟ 

بخاطر اینکه مزه نداره؟ 

فکر کنم ماهی کامل میخواد میخرهنه گوشت ماهیفکر کنم ماشینایی هستن ماهی ارزون میفروشن

ماهیای پرورشی رو هر شکلو شمایلی میتونن درارن 

کسی دلش به حال مردم نسوخته 

اشغال میندازن واسه پول بیشتر 

اسی کیلویی ۱۵۰ هست، بخر 

فوقش خواستی نیم کیلو بگیر 

دیگه میشه ۷۵ تومن ..... که ضرر هم نکرده باشی 😁

ولی با این قیمت های الان ، اگر تهران هستی یا دور از دریا، من تجربه جالبی از اینهمه ارزون بودن ندارم

بازم خودت میدونی.... یه کم بخر تست کن ببین چطوریه اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یبارمهمون داشتم رفتم ماهی بگیرم گفتم هوورتازه هست گفت اره نشستم پاک کرد پلاستیکوبرداشتم حس کردم بوم ...

سلام ❤️

من عاشق هوورم ، نه واقعا بو نمیده اگه تازه باشه.....

سلام ❤️من عاشق هوورم ، نه واقعا بو نمیده اگه تازه باشه.....

سلام عزیزم خوبی  خوشحال شدم دیدمت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی کیلویی ۱۵۰ هست، بخر فوقش خواستی نیم کیلو بگیر دیگه میشه ۷۵ تومن ..... که ضرر هم نکرده باشی 😁ولی ...

بابا نیم کیلویی نداره،، 😄

ماهی سالم هست،،، تازه درشت هم هستن 

کوچیکترینش یک کیلو نیم درمیاد! 

اره یه دونه کوچیک میخرم ببینم چطوره دیگه،،، 

چون ماهی واقعا دوست دارم

قزل هم که شده کیلو چهارصد 

یه قزل کوچیک خریدم شد نزدیک پانصد هزار 

سلام عزیزم خوبی خوشحال شدم دیدمت

قربانت عزیزم ❤️ منم همینطور

اسی جونم دلیلش چیه کسی گفت؟ 

منم میخواستم غزل بگیرم ۵۰۰ 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

والا نمیدونم اسمشون چیه فکر کنم همون ماهی آزاد میگن اون فروشنده میگفت اسمش شیره کیلو 200،،،اخه شیر ک ...

مزش اتفاقا خیلی خوبه منتها تیغش خیلی زیادهه غیرممکنه تیغ نره گلوت😁😂