2777
2789
عنوان

سوال مخصوص خانم های متاهل

1137 بازدید | 56 پست

اگه به عقب برگردید بازم همین همسری که الان دارید رو انتخاب میکنید؟ 

به عقب یرگردید اصلا ازدواج می کنید؟ 

آیا خواستگاری داشتید که از رد کردنش پشیمون شده باشید؟ الان اون خواستگار به کجا رسیده وضعیتش چجوریه؟

بله صد در صد همین همسرم رو انتخاب میکردم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس یس همینو انتخاب میکنم

مامان آینده مونی

چقدررر کیوتت:>>>

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

۱۰۰٪همین ‌‌با کس‌دیگه نمیساختم.  

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مطمئنن همینوانتخاب میکنم  ولی قبلش شرط وشروطایی براش میزارم خیلی سادگی کردم بدعادت کردم من خیلی دوسش دارم بعضی وقتا فکر جدایی میادتوسرم ولی واقعا نمیتونم بدونش زندگی کنم 

ی خواستگار داشتم خیلی مهربون بود خیلی دوسمداشت فقط آرایشگر بود من دست رد ب سینش زدم ولی دوسش نداشتم ولی اگه  زنش میشدم آرامش داشتم الان همش اشوبم 

بله همین همسر باز انتخاب میکردم. بله ازدواج میکردم، چون به عشق نیاز داشتم. خواستگار داشتم، ولی جواب منفی دادم بهشون. بعضا شرایطاشون بهتر از همسرم بود که رد کردم، چون عاشق اخلاق همسرم بودم.

مطمئنن همینوانتخاب میکنم  ولی قبلش شرط وشروطایی براش میزارم خیلی سادگی کردم بدعادت کردم من خیلی ...

از کجا میدونی آرامش داشتی شاید از دور به نظر میاد 

به نظرم به جدایی فکر نکن و پای عشقت بمون

بله من انتخاب میکنم ولی نمیدونم همسرم منو انتخاب کنه یانه 

قبلا گفته اره و دوسم داره ولی من اونطور که باید براش خوب نبودم  .. البته خدا داره کمکم میکنه و راهی که میخواستمو جلو پام گذاشته که خودمو بهتر کنم و زندگیمو .. :)))

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !