2777
2789
عنوان

فقط ۴۰ شب مونده تا محرم

536 بازدید | 19 پست

آیت الله بهجت فرمودند:چهل روز مانده به محرم، چله ترک گناه بگیرید تا سوز دل و اشکتان برای سید الشهدا جاری گردد.

شروع چله = شب جمعه ۱۴۰۲/۳/۱۸ یعنی امشب

پایان چله = شب اول محرم

هرچله دیگه ای هم که میخواید میتونید بردارین

امشب شب زیارتی امام حسین هم هست

موقعیت خیلی خوبیه برای شروع چله برای حاجتای بزرگ

تا اینجا اومدی یه صلواتم برای ظهور مولامون بفرست🌱

برای منم دعاکن :) التماسِ دعا

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

التماس دعا

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر ناامید شدم نه توان گریه دارم نه دیگه توان چله برداشتن 💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ینی گناه‌ نکنیم؟

من گناهی‌ نمیکنم مثلا چیکارا نکنیم آخه 

مثلا من بیرون رفتنی شال و مقنعه‌ ام مث بقیه دخترا یکم عقبه ینی دقیقا روی پیشونیم‌ نیست اونم باید بپوشونم؟

انشالله حاجت روا شید همه ی عزیزان

لطف میکنید برامنم دعا کنید امسال یه بخت خوب نصیبم شه 

خونه ی پدرم سختمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
ینی گناه‌ نکنیم؟ من گناهی‌ نمیکنم مثلا چیکارا نکنیم آخه  مثلا من بیرون رفتنی شال و مقنعه‌ ام ...

گناه زبان خیلی زیاد هست

مثلا مراقب باشیم بارفتارو اعمالومون هم دل خدا و بنده خدارو نشکنیم دیگه خودتون فکرکنید

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
مثلا چه چله ای بگیریم

زیارت عاشورا

یاسین

دعای معراج

آیت الکرسی

استغفار

من دعای توسل به امام حسین رو برداشتم

۴۰ روز نیت

۱۴ مرتبه
الهی بِحَقِّ الحُسَینِ وَ اَخیهِ وَ جَدِّهِ وَ اَبیهِ و اُمِّهِ وَ بَنیهِ وَ شِیعَتِهِ و مَوالِیهَ وَ زائِریهِ وَ سُڪّانِهِ وَ مُجاوِریهِ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وَ اَخرِجنی مِنَ الهَمِّ الَّذی اَنا فیهِ وَ مِنَ الغَمِّ الَّذی اَنا فیهِ بِرَحمَتِڪَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ

به نیابت از شهید نوید صفری هدیه امام حسین

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
شرایط چله چیه از گناه توبه کنیم؟یا باید دعا هم بخونیم؟

میتونی ترک گناه برداری

مثلا یه گناهی که انجام میدیو دیگه انجام ندی

مثل غیبت کردن

یا هرچیز دیگه‌ای

یا میتونی هرروز یک گناهتو ترک کنی تا ۴۰ روز که ۴۰ گناهو ترک کرده باشی

یا میتونی ختم برداری بخونی

من اینو برداشتم

۴۰ روز نیت

۱۴ مرتبه
الهی بِحَقِّ الحُسَینِ وَ اَخیهِ وَ جَدِّهِ وَ اَبیهِ و اُمِّهِ وَ بَنیهِ وَ شِیعَتِهِ و مَوالِیهَ وَ زائِریهِ وَ سُڪّانِهِ وَ مُجاوِریهِ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وَ اَخرِجنی مِنَ الهَمِّ الَّذی اَنا فیهِ وَ مِنَ الغَمِّ الَّذی اَنا فیهِ بِرَحمَتِڪَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ

به نیابت از شهید نوید صفری هدیه امام حسین