2777
2789
عنوان

رفع جوش بلوغ🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 13552 بازدید | 35 پست
سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماه ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط راکوتان منم ۱۵ سالمه الان ۴ساله جوش میزنم افتضاح جاشون هم زیاد میمونه الان عکسشو میذارم ربطی به دست زدن یا نزدن نداره چون هرچی دست میزنم بد تر میشه فقط برو دکتر من هر روشی بگی زوم راکوتانو خوردم خیلی صورتم صاف بود ولی بدلیل اینکه بعضیا گفتن سرم ویتامین سی خوبه زدم بعد جوشای زیرپوستی که دردناک و بزرگ و قرمز زدم فقط برو دکتر صد درصد اگه دکتر خوب باشه راکوتان معرفی میکنه